Dzisiaj jest: Środa, 20.03.2019 Imieniny: Eufemii i Klaudii



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5838


26.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Musli z granatem i jagodą bez dodatku cukru

Musli z granatem i jagodą bez dodatku cukru

Producent: Sante

Gramatura: 300 g

Rodzaj opakowania: Torebka

Sugerowana cena: 5,66 zł



    Musli LO bez dodatku cukru to sposób na dobre zdrowe śniadanie, który wszyscy już dobrze znają. Skomponowane w 83,2 % z płatków owsianych, jęczmiennych i orkiszowych są sposobem na pozyskanie składników odżywczych i witamin każdego dnia.



   Musli LO produkowane przez firmę Sante wyróżnia się wysoką zawartością błonnika pokarmowego. Produkt nie zawiera żadnych słodzących dodatków i wzbogacony jest naturalnym węglowodanem – inuliną. Na tym nie koniec. Musli LO to również źródło witamin i składników mineralnych. Tiamina, kwas foliowy oraz potas, fosfor, żelazo, cynk, miedź i magnez… wszystko zawarte w 300-gramowym opakowaniu Musli LO bez dodatku cukru z granatem.





   Całe naturalne bogactwo w połączeniu ze smakiem orzeźwiających granatów spowoduje, że każdy dzień będzie rozpoczynany w dobrej atmosferze i z uśmiechem na twarzy.



   Skład produktu: Płatki 83,2% (owsiane, jęczmienne, orkiszowe), rodzynka, inulina 4%, kostka żelowa jagoda-granat 3,4% (owoce: zagęszczone puree z jabłek, zagęszczony sok jabłkowy, puree z jagód, puree z granata, zagęszczony sok z owoców czarnego bzu; substancja żelująca: pektyny, błonnik z owoców cytrusowych, aromat), jabłko suszone (jabłko, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), aromat. Produkt zawiera gluten. Może zawierać śladowe ilości orzeszków arachidowych, mleka oraz soi.




Oceń artykuł:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaka jest Twoja ulubiona sałatka?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nie daj się alergii Nie daj się alergii

Katarzyna Turek

Wydawnictwo: M


Czym, tak naprawdę różni się alergia od nietolerancji pokarmowej? Co to jest dieta eliminacyjna? Co robić, aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia alergii u dziecka? Dlaczego gluten, laktoza i ml

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE