Dzisiaj jest: Czwartek, 18.07.2019 Imieniny: Kamila i Szymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5846


26.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Razowy kwas chlebowy

Razowy kwas chlebowy

Producent: Van Pur

Gramatura: 1500 ml

Rodzaj opakowania: Butelka plastikowa



   Razowy kwas chlebowy to naturalny napój, inspirowany tradycyjną recepturą, znaną na ziemiach polskich już od tysiąca lat. Kwasy chlebowe od lat cenione są za swój wyjątkowy i orzeźwiający smak.



   Razowy kwas chlebowy powstaje wyłącznie z naturalnych składników: krystalicznej wody oraz słodów: żytniego i jęczmiennego. Napój nie zawiera konserwantów, nie jest sztucznie dosładzany i barwiony, nawet smak zawdzięcza złocistym zbożom oraz naturalnym sokom owocowym: żurawinowemu i śliwkowemu.





   Razowy kwas chlebowy to najwyższej jakości produkt w kategorii napojów gazowanych. Przeznaczony jest dla tych, którzy cenią dobry smak, a jednocześnie troszczą się o zdrowie swoje i swoich najbliższych. Razowy kwas chlebowy doskonale gasi pragnienie, dodaje energii i zapewnia dobre samopoczucie całej rodziny.


   - W ostatnich latach kwasy chlebowe miały marginalne znaczenie na półkach z napojami. Wyjątkiem jest region Podlasia, gdzie napoje o smaku kwasu chlebowego stanowią podstawowe źródło orzeźwienia dla całej rodziny i z powodzeniem konkurują z innymi napojami gazowanymi - mówi Anna Glina, Brand Manager, Van Pur Sp. z o.o.



   - Razowy kwas chlebowy jest szansą na przywrócenie temu unikalnemu, słodowemu napojowi jego dawnej popularności i zasłużonej mocnej ogólnopolskiej pozycji. Jednocześnie, mamy nadzieję, że nasz produkt stanie się motorem do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń napojowych Polaków - dodaje.



   Razowy kwas chlebowy, oprócz klasycznej wersji, oferuje dwa warianty smakowe z dodatkiem naturalnych soków: śliwkowy i żurawinowy.





Oceń artykuł:

Średnia ocena: 4.50 Ocen: 2

SONDA


Który z zagranicznych tzw. superfoods uważasz za najlepszy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Insulinooporność. Dieta dla zdrowia Insulinooporność. Dieta dla zdrowia

Dorota Drozd

Wydawnictwo: RM


Insulinooporność to według definicji stan obniżonej wrażliwości tkanek na działanie insuliny. Choroba jest podstępna, ponieważ jej objawy przez długi czas pozostają utajone. Następstwem teg

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE