Dzisiaj jest: Sobota, 23.09.2017 Imieniny: Tekli i Bogusława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5777


26.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Razowy kwas chlebowy

Razowy kwas chlebowy

Producent: Van Pur

Gramatura: 1500 ml

Rodzaj opakowania: Butelka plastikowa



   Razowy kwas chlebowy to naturalny napój, inspirowany tradycyjną recepturą, znaną na ziemiach polskich już od tysiąca lat. Kwasy chlebowe od lat cenione są za swój wyjątkowy i orzeźwiający smak.



   Razowy kwas chlebowy powstaje wyłącznie z naturalnych składników: krystalicznej wody oraz słodów: żytniego i jęczmiennego. Napój nie zawiera konserwantów, nie jest sztucznie dosładzany i barwiony, nawet smak zawdzięcza złocistym zbożom oraz naturalnym sokom owocowym: żurawinowemu i śliwkowemu.





   Razowy kwas chlebowy to najwyższej jakości produkt w kategorii napojów gazowanych. Przeznaczony jest dla tych, którzy cenią dobry smak, a jednocześnie troszczą się o zdrowie swoje i swoich najbliższych. Razowy kwas chlebowy doskonale gasi pragnienie, dodaje energii i zapewnia dobre samopoczucie całej rodziny.


   - W ostatnich latach kwasy chlebowe miały marginalne znaczenie na półkach z napojami. Wyjątkiem jest region Podlasia, gdzie napoje o smaku kwasu chlebowego stanowią podstawowe źródło orzeźwienia dla całej rodziny i z powodzeniem konkurują z innymi napojami gazowanymi - mówi Anna Glina, Brand Manager, Van Pur Sp. z o.o.



   - Razowy kwas chlebowy jest szansą na przywrócenie temu unikalnemu, słodowemu napojowi jego dawnej popularności i zasłużonej mocnej ogólnopolskiej pozycji. Jednocześnie, mamy nadzieję, że nasz produkt stanie się motorem do zmiany niezdrowych przyzwyczajeń napojowych Polaków - dodaje.



   Razowy kwas chlebowy, oprócz klasycznej wersji, oferuje dwa warianty smakowe z dodatkiem naturalnych soków: śliwkowy i żurawinowy.





Oceń artykuł:

Średnia ocena: 4.50 Ocen: 2

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE