Jeśli mowa o rybach morskich są głównym składnikiem w procesie prowadzenia diety czy też zdrowego trybu życia, ograniczają zawartości tłuszczu w organizmie. Najlepszym przykładem są Tuńczyki zawierają witaminę PP, która pomaga osobom z problemami dermatologicznymi. Dorsz białe mięso ryba polecana kobietom w ciąży, posiada dużą zawartość białka o wysokiej strawności jodu. Zalecana jest osobom z schorzeniami związanymi z tarczycą. Makrela obfituje w witaminę A niezbędna dla skóry oraz żelazo konieczne do wytwarzania hemoglobiny.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Do ryb chudych zaliczamy zarówno gatunki słodko-, jak i słonowodne zawierające do 1 proc. tłuszczu. Ich kaloryczność wynosi 80?90 kcal w 100 g.
Profesjonalne usługi księgowe tylko w biurze rachunkowym w Bielsku-Białej - http://www.efka-bielsko.pl/