Wydaje mi się i słyszałem gdzieś w telewizji, że najzdrowszy jest ten kokosowy, ale nie jestem pewien co do tej informacji do końca.
Imbryczek.net.pl
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
Ja do smażenia używam głównie oleju rzepakowego i kokosowego.Przeczytaj cały temat. Niestety olej rzepakowy absolutnie nie nadaje się do smażenia (jak prawie wszystkie płynne oleje).
Ja polecam mało znany olej z ryżu - ma wysoką temperaturę dymienia nie zmienia smaku potraw i ma sporo nienasyconych kw. tłuszczowych
Założenia - dieta jogurtowa: Dieta jogurtowa jest bogata w łatwo przyswajalne białko, wapń, fosfor i witaminy. Zaleca się stosować tylko jogurty zawierające żywe kultury bakterii, które ułatwiają i przyspieszają trawienie. W tej diecie, oprócz wymienionych niżej owoców, pieczywa i innych składników, należy jeść następujące rodzaje jogurtów:... WIĘCEJ