Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Szparagi - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przewodnik po serach żółtych
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Metody oceny sposobu żywienia
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
Ciasto filo - jak je przyrządzić? 7 sposobów na dania z filo
POPULARNE PRZEPISY
Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Quiche ze szpinakiem i serem feta
Masło rozgrzej na patelni i podsmaż na nim szpinak razem z przeciśniętym...Gulasz wołowy w chlebie
Wołowinę oraz boczek oczyść i pokrój w dość dużą kostkę. Włóż mięso do...Dzikie szparagi po andaluzyjsku
Szparagi oczyścić, opłukać i odciąć główki z łodygą długości około 14...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Leczo z ziemniakami
Papryki umyj, usuń nasiona i pokrój w paski. Czosnek obierz i przeciśnij...
CZY WIESZ, ŻE
Wysiłek fizyczny związany jest z utratą wody z organizmu. Odzwierciedla się to pod postacią potu, który pojawia się w trakcie treningu. Dlatego też, tak istotne jest uzupełnianie płynów. Gdy uprawiamy sport dłużej niż 45 minut, powinniśmy pamiętać o tym, żeby zabrać ze sobą butelkę niegazowanej wody mineralnej. Wodę uzupełnia się co piętnaście minut, wypijając jej około 100ml. Pamiętać należy jednocześnie o tym, iż częstsze picie w mniejszych ilościach to dużo lepsze rozwiązanie, niż jednorazowe wypicie litra wody. Sprawi to, iż nasze komórki poprzez częstsze dostarczanie płynów, zostaną lepiej nawodnione.
OSTATNIO NA FORUM
moja ulubiona dieta »-awanturnica Na co dzień jestem osobą aktywną i korzystam z diety Sport Plan...
Gdzie na wakacje? »parta Ja myślałam raczej o jakimś wypadzie samochodem na zwiedzanie Europy. Myślę...
LOSOWA DIETA
Dieta sałatkowaZałożenia - dieta sałatkowa: Stosując dietę sałatkową, nie ma się aż tak dużego łaknienia na mięso i tłuste potrawy, można więc je zastąpić niskokalorycznymi warzywami i owocami. Dieta dostarcza 1000 kcal dziennie, obfituje w witaminy, minerały, błonnik. Nie jest pracochłonna, a sałatki można zabrać bez problemu wszędzie, do pracy, na plażę, na... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła