Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Miruna - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
- Bor - funkcje, zapotrzebowanie i źródła
- Kuchnia tunezyjska
- Kuchnia estońska
- Mak - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
- Helicobacter pylori - co powoduje i jak się z niej wyleczyć
- Czy warto jeść podroby? Rodzaje podrobów, kalorie, wartości odżywcze
- Przewodnik po serach żółtych
POPULARNE PRZEPISY
- Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele... - Pomidory faszerowane serkiem i oliwkami
Z pomidorów odetnij czapeczki. Starannie wydrąż środek każdego pomidora.... - Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na... - Napój z dzikiej róży z miodem
Aby herbata była w pełni zdrowa i nie stracić witaminy C z dzikiej róży... - Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i... - Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Hiszpańska Paella z kaszą jęczmienną
Smażymy pokrojone w kostkę kurczaka i chorizo, dodajemy warzywa (cebulę,... - Sałatka z dorszem i papryką
Rybę oprósz solą oraz pieprzem, skrop sokiem z 1/2 cytryny i ugotuj na...
CZY WIESZ, ŻE
Jełczenie jest to rozkład tłuszczów zachodzący spontanicznie przy dłuższym przechowywaniu. Jełczenie jest wynikiem utleniania kwasów tłuszczowych. Sprzyja mu podwyższona temperatura i światło, w tym światło słoneczne. Zjełczałe tłuszcze są szkodliwe dla zdrowia.
OSTATNIO NA FORUM
Jakie stosować? »karpka Wbrew pozorom to bardzo prosty schemat. Wystarczy postanowić sobie ile chcemy...
Materac spręzynowy dla dwojga »karpka Materac sprężynowy w tym rozmiarze to fajny wybór, ale warto...
LOSOWA DIETA
Dieta Renaty GabryjelskiejZałożenia - dieta Renaty Gabryjelskiej: Nie żywię się, jak to się wielu osobom kojarzy z dietą modelki, jedynie niegazowaną wodą mineralną, owocami i sałatkami. I nie tyję, ponieważ mam znakomitą przemianę materii, a w dodatku żyję w biegu, nie mam czasu na leżenie do góry brzuchem. Nigdy nie miałam nadwagi, ani nie odchudzałam się. Jadam... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła