ja osobiście biegam 2 razy w tygodniu a do tego od pewnego czasu codziennie ćwiczę mięśnie brzucha. przynosi to efekty, a przede wszystkim czuję się dużo lepiej, mam więcej energii niż wcześniej! na brzuch polecam aerobiczną 6 weidera. łatwe, można robić w domu a działa znacznie lepiej niż brzuszki
Forum dyskusyjne
Forum - Aktywność fizyczna w odchudzaniu
powrót
Bieganie.
ja osobiście biegam 2 razy w tygodniu a do tego od pewnego czasu codziennie ćwiczę mięśnie brzucha. przynosi to efekty, a przede wszystkim czuję się dużo lepiej, mam więcej energii niż wcześniej! na brzuch polecam aerobiczną 6 weidera. łatwe, można robić w domu a działa znacznie lepiej niż brzuszki
|
|

Najlepszym wyjściem jest trening na siłowni. Jeżeli masz bardzo szczupłą sylwetkę i chcesz nabrać mięśni, jest to jedyne wyjście.
Hej!
A jak radzicie sobie z bieganiem w taką pogodę? Gdy jest zimno? Idziecie na siłownie czy dalej w plenerze? Nie ukrywam, że mam ogromny z tym problem - bo za każdym razem gdy biegam na dworze - mimo odpowiednich ubrań - wracam przeziębiona
Bierzecie jakieś suplementy? Bo ubrania mi totalnie nie pomagają, a bycie wiecznie przeziębionym jest totalną kleską.
Co w ogóle myślicie o bieganiu na bieżni? Daje rade?
U mnie wszystko odbywa się bez suplementów tylko woda i jakieś owoce. Mam taki system, że codziennie wypijam 1,5 wody i staram się zjeść dwa banany. Poza normalnymi posiłkami oczywiście. Bieganie o stałych porach, podobne dystanse. Ta woda dużo robi, bo nawadnia organizm w taki sposób, że nie odczuwasz aż tak bardzo zmęczenia.
Dla mnie fajny artykuł jest tutaj runandbike.pl/porady/ - nie wiem czy wszystko uda mi się wprowadzić w życie, ale początki są spoko

NutriAdvicerka napisał/a:
Prawdy i mity o modelowaniu sylwetki ćwiczeniamiŚwietny artykuł...Ja zaczynam swoją przygodę z bieganiem więc dużo przydatnych rzeczy się dowiedziałam.