Forum dyskusyjne
Forum - Aktywność fizyczna w odchudzaniu
powrót
Nie każda aktywnośc fiz jest równie skuteczna w odchudzaniu
|
|
No wiadomo, że każdy jest inny i nie każdego działa to sama aktywność fizyczna w jednakowy sposób. Żeby osiągnąć jak najlepsze efekty w pracy nad swoim ciałem idelanym rozwiązaniem jest skorzystanie z usług trenera personalnego, który dobiera zarówno sposób odżywiania jak i najlepszy rodzaj aktwności fizycznej do indywidualnych potrzeb każdego człowieka. Świetnym trenerem personalnym, który odnosi widoczne efekty w swojej pracy jest Pan Albert Kośmider. Więcej na temat tego co robi i jakie są efekty jego pracy można poczytać na stronie http://www.albertkosmider.pl/
Polecam!
Tak, Pan Albert Kośmider to rzeczywiście bardzo dobry trener personalny. Warto na niego postawić a efekty z pewnością szybko będą widoczne.
Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty.
Moim skromnym zdaniem i z doświadczenia, uważam, że jeśli ma się dość sporo nadprogramowych kg to należy się udać do specjalisty. Ja tak zrobiłam. I teraz wiem jaka aktywność jest odpowiednia przy tym jak jemy czy czego wymaga nasz organizm od nas. Tego wszystkiego dowiedziałam się, dzięki mojej najlepszej trenerce personalnej i zarazem dietetyczce Pani Katarzynie Hajduk z Rzeszowa.
Według mnie wszystko zależy indywidualnie od danego człowieka. Dla każdego inny rodzaj aktywności fizycznej jest najlepszy i najefektywniejszy. Każdy powinien sprawdzić się w kilku dyscyplinach i znaleźć tę właściwą dla siebie.
To prawda, sam plan treningowy i aktywność fizyczna będzie uzależniona od tego jaki efekt chcemy osiągnąć oraz od naszego organizmu. są jedynie ogólne zasady na temat tego jak schudnąć, sam plan powinien być ustalany indywidualnie.