SIGNUM oferuje dostęp do kompleksowej opieki medycznej. Szybko, komfortowo, solidnie, bez kolejek i niekończących się wydatków na lekarzy. 800 placówek medycznych w całej Polsce. Dołącz do zadowolonych użytkowników SIGNUM. Więcej informacji: halinawaclawik@o2.pl
Forum dyskusyjne
Forum - Lekarze i specjaliści
powrót
Służba zdrowia
|
|
|
czytałam już o tym na jakimś innym forum
ale ogólnie o signum nie słyszałam nigdy
ale ogólnie o signum nie słyszałam nigdy
Ponieważ firma Signum jest nową firmą na rynku. Powstała stosunkowo niedawno.
Z drugiej strony wiecie, jak jest ze służbą zdrowia... Dlatego warto zapisać się na głębsze badania gdzieś prywatnie. Według mnie chociażby warto sobie wykonać rezonans magnetyczny śrem w Centrum Medycznym Iwona Zys. Tam naprawdę możecie sporo się dowiedzieć o swoim zdrowiu.
Nasza służba zdrowia zdecydowanie się poprawiła, ale nadal trzeba uważać i to zarówno w państwowych, jak i prywatnych placówkach. Sama chodzę prywatnie na badania, bo terminy są krótsze, ale i tak zawsze czytam opisy, pytam o zalecenia i pilnuję dokumentów. Mojej koleżance źle podano lek. Jakoś tak się wcześniej złożyło, że nie dopytali jej o alergię i prawie zeszła na stole operacyjnym. To poważny błąd medyczny. Zawalił chyba anestezjolog. W każdym razie trzeba zdawać sobie sprawę, czytaj tu że za niewłaściwe podanie leku również przysługuje odszkodowanie. Koleżanka doznała wstrząsu anafilaktycznego.

Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!