Dzisiaj jest: Poniedziałek, 10.08.2026 Imieniny: Borysa i Wawrzyńca

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

Forum - Lekarze i specjaliści

powrót

Służba zdrowia

maleńka

SIGNUM oferuje dostęp do kompleksowej opieki medycznej. Szybko, komfortowo, solidnie, bez kolejek i niekończących się wydatków na lekarzy. 800 placówek medycznych w całej Polsce. Dołącz do zadowolonych użytkowników SIGNUM. Więcej informacji: halinawaclawik@o2.pl

kaska85

czytałam już o tym na jakimś innym forum
ale ogólnie o signum nie słyszałam nigdy

maleńka

Ponieważ firma Signum jest nową firmą na rynku. Powstała stosunkowo niedawno.

Jakub Krężel

email z darmowej domenie o2.pl nie wygląda zachęcająco.

lena30

Z  drugiej strony wiecie,  jak jest  ze  służbą  zdrowia... Dlatego  warto  zapisać się na  głębsze badania  gdzieś prywatnie.  Według mnie  chociażby  warto sobie  wykonać   rezonans magnetyczny śrem  w Centrum Medycznym  Iwona  Zys. Tam  naprawdę  możecie  sporo się dowiedzieć o swoim  zdrowiu.

Nikoha

Nasza służba zdrowia zdecydowanie się poprawiła, ale nadal trzeba uważać i to zarówno w państwowych, jak i prywatnych placówkach. Sama chodzę prywatnie na badania, bo terminy są krótsze, ale i tak zawsze czytam opisy, pytam o zalecenia i pilnuję dokumentów. Mojej koleżance źle podano lek. Jakoś tak się wcześniej złożyło, że nie dopytali jej o alergię i prawie zeszła na stole operacyjnym. To poważny błąd medyczny. Zawalił chyba anestezjolog. W każdym razie trzeba zdawać sobie sprawę, czytaj tu że za niewłaściwe podanie leku również przysługuje odszkodowanie. Koleżanka doznała wstrząsu anafilaktycznego.