
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
7 sposobów na kaszę mannę - ciepły i pożywny deser na jesień
Sous vide - metoda gotowania w niskich temperaturach
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
POPULARNE PRZEPISY
Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Sos genueński
Na oliwie podsmażamy posiekaną cebulę, uważając, by się nie zrumieniła,...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Zupa jarzynowa na żeberkach
Marchew i ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Paprykę umyj, usuń...Zapiekanka z kaszą gryczaną, boczkiem i jajkami
Kaszę gryczaną ugotuj na sypko w osolonym wrzątku. Boczek pokrój w...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka...Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...
CZY WIESZ, ŻE
Nie należy przechowywać żywności w otwartych puszkach. Otwarte puszki to źródło szkodliwych metali, które w każdej chwili mogą przedostać się do znajdującej się w nich żywności. Podczas otwierania puszki, uszkodzona zostaje powłoka lakierowana, która w zamkniętej puszce ma za zadanie chronić przed kontaktem żywności z metalem. Dlatego też po otwarciu jakiejkolwiek konserwy, jej zawartość należy niezwłocznie przełożyć do pojemnika.
OSTATNIO NA FORUM
Kotlety z tofu wędzonego »Suwi Tofu naturalne prawie nie ma smaku, tak jak np. kurczak, trzeba je...
LOSOWA DIETA
Dieta w refluksieZałożenia - dieta w refluksie: Na refluks żołądkowo - przełykowy cierpi przynajmniej raz w miesiącu około 15% ludzi. Nieprzyjemne dolegliwości można złagodzić właściwym odżywianiem. Do charakterystycznych objawów tej choroby należy zgaga odczuwana jako pieczenie lub palenie w okolicy górnej przełyku, za mostkiem lub w dołku podsercowym. Sok... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła