Cześć, zdecydowałam się założyć ten wątek ponieważ z każdym rokiem coraz trudniej mi się pozbyć dodatkowych kilogramów. Próbowałam naprawdę wielu sposobów i moja waga spadła tylko o 1-2 kg. Najgorszy problem mam z brzuchem oraz ramionami. Przede wszystkim chciałabym otworzyć się przed Wami i powiedzieć, że opcja z trenerem personalnym odpada bo nie mam na to odpowiednich funduszy, a nie jest to tania sprawa. Staram się jeść zdrowo ale mam wrażenie, że moja waga i tak wzrasta. Ostatnio będąc w aptece farmaceutka zasugerowała mi Liporedium 40+. Zainteresowała mnie kwestia wsparcia metabolizmu w tym suplemencie. Cóż… mój po czterdziestce ewidentnie zwolnił. Czy też macie podobny problem? Jak sobie z nim radzicie? A może słyszałyście o tym produkcie?

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5864
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przewodnik po serach żółtych
5 najczęstszych błędów popełnianych przy duszeniu mięsa
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
POPULARNE PRZEPISY
Leczo z ziemniakami
Papryki umyj, usuń nasiona i pokrój w paski. Czosnek obierz i przeciśnij...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Leczo z jajkami i kiełbasą
Cebule obierz i pokrój w ósemki. Kiełbasy obierz ze skórki i pokrój w...Taco z mięsem mielonym i fasolą
Placki: Do miski wsyp mąkę kukurydzianą i pszenną. Dodaj odrobinę soli,...Kluseczki z cukinii
Cukinie umyj, osusz. Zetrzyj na tarce o dużych oczkach i oprósz solą....Domowe burgery z mięsa mielonego
Mięso przełóż do miski. Dodaj pokrojone w kostkę białą cebulę i jeden...
CZY WIESZ, ŻE
Jedzenie przed snem sprzyja nadwadze. Największym błędem wielu z nas jest wieczorne oraz nocne podjadanie. Nieregularne spożywanie posiłków, oraz nie spożywanie śniadań, sprawia, iż największy głód dopada nas wieczorem. Niestety wieczorem nasz żołądek, podobnie jak my także chce odpocząć po całym dniu pracy. Dlatego też, jeśli dostarczymy mu pożywienia, zaprotestuje i odłoży je na "potem". To oczywiście sprawia, iż dostarczane wieczorne posiłki odkładają się w postaci tkanki tłuszczowej. Lepiej jest, więc iść spać z pustym żołądkiem, z myślą, że rano czeka na nas pożywne śniadanie. Zaleca się nie spożywanie pokarmów na 3-4 godziny przed snem.
OSTATNIO NA FORUM
Wejdź na nasze FORUM »
LOSOWA DIETA
Dieta Radosława PiwowarskiegoZałożenia - dieta Radosława Piwowarskiego: Mam własną od lat wypróbowaną dietę. Jest to dieta dla cierpliwych łakomczuchów. Na śniadanie wypijam tylko szklankę soku albo zjadam jakiś owoc. Na kolację jem wyłącznie sałatki. A na obiad - zupę i drugie danie. Deser to duży kawałek domowego ciasta, czekolada oraz kromka wspaniałego gorącego chleba ze... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła