Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Cholesterol i trójglicerydy - interpretacja wyników i ich proporcji. Inne czynniki chorób sercowo-naczyniowych
Kuchnia bałkańska
Cudowna moc imbiru
Opakowania plastikowe do żywności - rodzaje i wpływ na zdrowie
Jak odróżnić polski czosnek od chińskiego?
Pomysły na fit śniadanie - jak wykorzystać chleb razowy i płatki owsiane?
Przegląd hiszpańskich deserów
POPULARNE PRZEPISY
Kiełbaski z ziemniaczanym puree i surówką
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój na mniejsze kawałki. Następnie przełóż...Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...Placki ziemniaczane ze szpinakiem
Ziemniaki z cebulą obierz, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Do...Napój z mlekiem i papają
Obrać papaję, następnie pociąć na połówki i usunąć nasiona, następnie...Pizza z bakłażanem i papryką
Mąkę wsyp do miski. Drożdże rozpuść w 100 ml letniej wody i wlej do...- Pirao cebulowe - brazylijski sos cebulowy
W rondlu rozgrzej oliwę, wrzuć cebulę, smaż, aż się ładnie zeszkli, ale... Tort orzechowy
Ciasto orzechowe: Jajka, cukier i cukier wanilinowy ubij na gęstą,...Kotleciki z białej kapusty
Kapustę oczyść, drobno poszatkuj i wrzuć do dużego garnka. Zalej...
CZY WIESZ, ŻE
Istnieje około 200 rożnych związków fenolowych wykazujących lecznicze działanie. W czerwonym winie znajdziemy cenny kwas galusowy, w otrębach pszennych kwas ferulowy, kwas cynamonowy zaś w śliwkach, wiśniach, jabłkach, gruszkach i winogronach. Herbata zaś, szczególnie zielona jest niezwykłym zbiorem fenoli zwanych katechinami.
OSTATNIO NA FORUM
Gdzie znaleźć sprawdzony serwis randkowy? »EchoSphere Super, dziękuję Ci bardzo za podpowiedź, chętnie sprawdzę!
Meble na zamówienie czy ze sklepu? »kaja.sz89 Główną zaletą mebli na wymiar w Katowicach jest idealne...
Mała kawiarnia płatność kartą czy nie? »Rozzi Dopiero rozkręcam kawiarnię i się zastanawiam – czy na początku...
LOSOWA DIETA
Dieta Renaty GabryjelskiejZałożenia - dieta Renaty Gabryjelskiej: Nie żywię się, jak to się wielu osobom kojarzy z dietą modelki, jedynie niegazowaną wodą mineralną, owocami i sałatkami. I nie tyję, ponieważ mam znakomitą przemianę materii, a w dodatku żyję w biegu, nie mam czasu na leżenie do góry brzuchem. Nigdy nie miałam nadwagi, ani nie odchudzałam się. Jadam... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła