7kg w jeden miesiąc to chyba niezbyt dobrze dla organizmu - jak dla mnie za szybko zjechałaś z wagi. Nie masz jakiś problemów przez to? Typu rozstępy itp?
Forum dyskusyjne
Forum - Wasze sukcesy w odchudzaniu
powrót
Udało się!
7kg w jeden miesiąc to chyba niezbyt dobrze dla organizmu - jak dla mnie za szybko zjechałaś z wagi. Nie masz jakiś problemów przez to? Typu rozstępy itp?
|
|
|
10 kg w 3 miesiące. niestety wszystkie moje metody zawodziły, nawet ruch nie dał zbyt dużych efektów. Dopiero po konsultacji z panią dietetyk waga pomału zaczęła spadać. Jem to co mi zaleciła, w odpowiednich proporcjach dostosowanych do mojego organizmu.
https://drzeweczkaa.sklepna5.pl/
Ja schudłem, bo zacząłem chodzić na zumbę i jeść mniej, ale znacznie częściej
Zakupiłem też różne ziółka,w tym aszwagandę. No i wyposażyłem się w siarkę leczniczą, która przyspieszyła metabolizm. Polecam też olej z konopi, który świetnie reguluje procesy w organizmie. Pozdrawiam! ja zdecydowałam się na dietę od Pani Kasi Gryko - super smaczna, zbilansowana na prawdę bardzo fajna i fajne rezultaty! polecam!
Obserwowanie efektu to piękna sprawa. Po prostu uwielbiam ![]()
A poza tym polecam też to - https://mrdecor.pl
Gratulujemy wszystkim sukcesów w odchudzaniu! To nie jest łatwe, więc super gratki za najmniejsze osiągnięcia 
Jak niektórzy już wspominali, lepiej być ostrożnym z wszelkimi tabletkami i tym podobnymi cudami! Naprawdę szczerze, nie znam żadnej osoby, która stosowała i pomogły, a wpisy na forach, mogą być nieprawdziwe. Po prostu trzeba być ostrożnym. Bo nie znamy składu tabletek, ani ich długofalowego wpływu na organizm.
Najlepszym i jedynym skutecznym sposobem odchudzania jest zmiana nawyków żywieniowych, a nawet sposobu życia. Zależnie od tego jaki jest stan początkowy, to mogą być małe zmiany lub całkiem ogromne.
To co pomaga w odchudzaniu:
- koniecznie trzeba zmniejszyć ilość dostarczanych kalorii, poprzeliczać ile zjadamy obecnie, ile powinniśmy na swój wiek i wzrost itd. Przy czym nie robić radykalnych redukcji tylko rozłożone w czasie.
- trzeba jeść regularnie, i najlepiej 4-5 posiłków na dzień, mniejsze porcje jedzone częściej nie rozciągają żołądka i w ciągu dnia lepiej utrzymuja apetyt na wodzy
- warto wprowadzić aktywność fizyczną, choćby spacery, joga itd
- jeśli trudno nam wygospodarować czas na samodzielne przygotowywanie diety lub nie wiemy jak sie do tego zabrać, warto udać się do dietetyka i/lub zamówić catering dietetyczny, tak dokładnie! dla wielu osób wielką przeszkodą, jest brak czasu i umiejętności w przygotowywaniu dietetycznych potraw, wyliczonych i systematycznych.

Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!