jeśli mam być szczera to wcale nie chodziłam głodna. jakoś tak się złożyło, że miałam też czas na ćwiczenia różne: najczęściej rower.
teraz wiem, że w odchudzaniu się nie ma rzeczy niemożliwych!
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
|
|
Niestety o ile ćwiczyć można za darmo, o tyle dietetyk już kosztuje.
Dokładnie, ale ja wzięłam dietę 1000 KCAL z internetu polecam, działa. A zamiast wydać na dietetyka, postanowiłam przeznaczyć pieniądze na dobry suplement: http://acetomale.pl/. To zdecydowanie moje odkrycie tego roku ;d nie dosć że przyspieszył sie moj metabolizm, nie mam ochoty na jedzenie między posiłkami, mam duzo energii i czuję sie lekka przez cały dzień! poza tym w razie braku utraty wagi porducent pisze na stronie, że odda pieniądze więc wiem, że to żadna sciema! ) już straciłam 7 kg a minelo 7 tygodni.
Założenia - dieta w czasie karmienia piersią: W okresie karmienia piersią prawidłowe odżywianie się matki ma duże znaczenie dla zdrowia dziecka. Po wieloletnim okresie popularyzowania karmienia niemowląt sztucznymi mieszankami mlecznymi, kilka lat temu nastąpił zdecydowany zwrot ku karmieniu piersią. Jest to bowiem najlepsze źródło pokarmu dla... WIĘCEJ