okazało się że mam alergię na produkty z glutenem, wyeliminowałam i wszystko jest już ok 
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
okazało się że mam alergię na produkty z glutenem, wyeliminowałam i wszystko jest już ok 
|
|
|
mnie też udało się schudnąć 8,5 kg w dwa miesiące, a wszystko to tylko regularne ćwiczenia 3 razy w tygodniu i zdrowsze systematyczne jedzenie 5 razy dziennie i to wszystko
na początku łatwo nie jest ale potem organizm sam się przyzwyczai
zresztą podrzucam ciekawe artykuły http://www.osytalia.pl/art-jak-pozbyc-sie-nadprogramowych-kilogramow.htm
konkretnie dzięki sportom zimowym
narty zarówno zjazdowe jak i biegówki zdziałały cuda
zrzuciłam póki co 5 kg i to w 3 tygodnie z normalnym odżywianiem ale regularnie ćwicząc także każdemu polecam wybrać się chociaż raz na specjalne obozy narciarskie i zasmakować tej frajdy 
polecam każdemu takie wsparcie psychodietetyk-lublin.pl

Panga - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Kuchnia estońska
Wątróbka - czy jest zdrowa? Kalorie i wartości odżywcze
Wartości odżywcze mięsa z dziczyzny
Cebula - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Boćwina (burak liściowy) - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Przewodnik po serach żółtych
Ogórki małosolne - dlaczego warto sięgać po nie w sezonie?
Wieniec ryżowy z warzywami
Sałatka z bobem i kabanosem
Fasolka szparagowa z gorgonzolą
Zapiekanka mazurska
Zrazy wieprzowe z czerwoną papryką
Zupa koperkowa z ryżem
Kalafior zapiekany w sosie beszamelowym
Truskawkowy placek z kruszonkąZałożenia - dieta hollywoodzka: Dieta należy do diet niskokalorycznych 1200 - 1500 kcal. Dziennej liczby kalorii nie trzeba zmniejszać drastycznie już od początku kuracji, lecz można to robić stopniowo, np. o 200 kcal co tydzień. Pozwala to przyzwyczaić się do mniejszych porcji jedzenia bez uczucia głodu. Poza tym jadłospis powinien zawierać... WIĘCEJ