Forum dyskusyjne
Forum - Wasze sukcesy w odchudzaniu
powrót
Schudłam 8kg

|
|
Też gratuluję. Ogólnie najlepiej odchudzać się pod okiem dietetyka, wtedy efekty diety będą najlepsze no i też nie trzeba będzie się martwić o zdrowie. Jakby ktoś z Was w stolicy szukał dobrego dietetyka to zwróćcie się do przychodni Wilmed, tam na pewno Wam pomogą.
Wow dużo 8kg Nie jest łatwo utrzymać dyscyplinę niestety. Ja miałam najgorszy problem ze słodyczami, ale zaczęłam kombinować i zdrowsze słodycze robić sama, np. zamawiam dobrej jakości syrop klonowy, bakalie, czipsy - oparte na bardzo dobrych składnikach, ale wiadomo też nie można bezkarnie jeść dużo ilości i takich produktów, więc jakoś próbuje to wypośrodkować
Udało mi się zrzuci 3 kg w ciągu niecałego miesiąca
ja zamawiam w sklepie internetowym zazwyczaj produkty, bo jest i różnorodny wybór, i dobre ceny. Niestety wielu produktów nie udaje mi się znaleźć w sklepie stacjonarnym. A szukam dobrych, ekologicznych, z dobrym składem. Od kiedy zmieniłam tryb odzywienia schudłam prawie 5 kg w 2 tygodnie! Tylko dietę rozpisała mi dietetyk. Kluczowe jest jedzenie, ćwiczenia swoją drogą.