Forum dyskusyjne
Forum - Wasze sukcesy w odchudzaniu
powrót
-40 kg moja historia
|
|
NIE WIEM OD CZEGO ZALEŻY ŻE SIę CHUDNIE PRZEZ ZAŻYWANIE TYCH PREPARATÓW .MAM 2 KOLEŻANKI KTÓRE TO BIOR?,JEDNA ŁADNIE SCHUDŁA ,DRUGA PRZYTYŁA A MIAŁA SIę ODCHUDZIć.PODOBNO MIAŁA ŻLE DOBRANE PREPARATY,NIE WIEM ALE TYLE KASY WYDAć I JESZCZE PRZYTYć ZGROZA.DLATEGO NIE WIADOMO NA KOGO SIę TRAFI,CHCESZ SCHUDN?ć A TU MIMO PRZESTRZEGANIA DIETY GRUBNIESZ
Przede wszystkim należy bardzo ostrożnie podchodzić do tego typu preparatów i kupować tylko to,co jest naprawdę wsprawdzone i skuteczne. Jestem zdania,że żadne cudowne specyfiki z allegro nie pomagaja a wręcz niszczą nasz organizm.
www.BrzuchStop.pl - Odchudzanie,Diety
Ja schudłem z HERBALIFE 3 lata temu i do teraz nie mam problemów z wagą .Są pewne zasady których nie wolno łamać jeśli koleżanka przytyła to pomyliła program . Z tymi suplementami można układać programy również na przytycie .
A co do kasy jeśli chcesz oszczędzać to wybieraj syntetyki są dużo tańsze . Natura kosztuje,ale jest to inwestycja w zdrowie .
I na koniec do odchudzania trzeba się dobrze przygotować bo łatwo o porażkę . Ja miałem z tym problem kilkanaście lat .
Polecam przeczytać http://praktykawodchudzaniu.blogspot.com/
A co do kasy jeśli chcesz oszczędzać to wybieraj syntetyki są dużo tańsze . Natura kosztuje,ale jest to inwestycja w zdrowie .
I na koniec do odchudzania trzeba się dobrze przygotować bo łatwo o porażkę . Ja miałem z tym problem kilkanaście lat .
Polecam przeczytać http://praktykawodchudzaniu.blogspot.com/
słyszałam, że na herbalife ładnie sie zrzuca zbędne kilogramy, ale kiedy sie przestanie je stosować, to tyje się w ekspresowym tempie. moja koleżanka tak miała. nie dość, że wydała mnóstwo pieniędzy na dietę, to po jej zakończeniu przytyła.
a później poszła do dietetyka i ładnie wszystko zrzuciła.
a później poszła do dietetyka i ładnie wszystko zrzuciła.
Brawoo! Ja schudłam 20kg odkąd zaczełam chodzić na siłownie... teraz już zaczyna mi trochę brakowac motywacji? może któraś z was chciała by wybierać się ze mną? chodzę do Saturna na Warszawskim targówku - naprawde fajna siłownia!