Dzisiaj jest: Poniedziałek, 10.11.2025 Imieniny: Andrzeja i Ludomira

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

Forum - Przywitaj się i przedstaw

powrót

Gdzie kupić naprawdę dobry kawior na prezent?

EchoSphere

Hej wszystkim! Zbliżają się urodziny mojego teścia, a on jest totalnym fanem wykwintnych rzeczy — wino, sery, owoce morza itd. Pomyślałem o kawiorze, ale kompletnie się na tym nie znam. W sklepach widziałem różne puszki, ale większość wygląda podejrzanie tanio, więc nie wiem, czy to nie jakiś fake albo produkt niskiej jakości. Chciałbym coś naprawdę porządnego, żeby nie wyszedł na tandetę. Może ktoś z was kupował kiedyś kawior online i może polecić sprawdzone źródło? Chodzi o coś eleganckiego, ale żeby nie zrujnowało portfela

PixelNomad

Hej! Miałem dokładnie ten sam problem rok temu – też szukałem prezentu dla szefa i bałem się kupić coś z marketu. Po długim researchu trafiłem na Premium Kawior i serio, to była strzał w dziesiątkę . Mają ogromny wybór kawioru – od klasycznego z jesiotra po luksusowe odmiany syberyjskie. Co mi się spodobało najbardziej, to to, że wszystko jest świeże i pakowane w bardzo elegancki sposób, więc idealnie nadaje się na prezent. W dodatku obsługa super – doradzili mi, co dobrać do szampana i jak to serwować. Teść był zachwycony i od tamtej pory sam tam zamawia.

EchoSphere

Świetna rekomendacja, dzięki wielkie! Właśnie o coś takiego mi chodziło