Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Przewodnik po serach żółtych
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przegląd rosyjskich deserów
10 rozgrzewających potraw. Sprawdzony sposób na jesienne chłody
Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
12 przepisów na wigilijne potrawy - nowoczesne inspiracje na Święta
Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
Kuchnia boliwijska
POPULARNE PRZEPISY
Domowa galaretka pomarańczowa
Pomarańcze umyj, obierz i wyciśnij z nich sok. Możesz go przecedzić albo...Bifteki z fetą i miętą
Cebulę pokrój, zeszklij na oliwie z dodatkiem przeciśniętego przez...Ciasto kora brzozy
Ciasto: Białka ubij na sztywną pianę, wsyp cukier, cały czas ubijając, a...Placki brokułowe
Brokuły ugotuj w osolonej wodzie na półtwardo. Odsącz je i zostaw do...Zapiekanka twarogowa z jabłkiem i rodzynkami
Jabłka obierz, pokrój w ćwiartki i wytnij gniazda nasienne. Miąższ...Luksusowa zapiekanka z ziemniaków
Mięso łączymy z keczupem, jajkiem przyprawami, wyrabiamy na jednolitą...Makaron bucatini z pomidorkami koktajlowymi i mozarellą
Makaron wrzuć do dużego garnka z wrzącą posoloną wodą i ugotuj al dente....Kofty z sosem tzatziki i sałatką
Kofty: Mięso przełóż do miski. Dodaj zmiażdżony ząbek czosnku, przyprawę...
CZY WIESZ, ŻE
Wbrew ogólnemu postrzeganiu ziemniaka jako warzywa ciężkostrawnego, kalorycznego i nie wpływającego pozytywnie na nasze zdrowie rośliny te są dobrym źródłem witaminy C oraz potasu w diecie, a ponadto dostarczają węglowodanów złożonych i należą do produktów niskokalorycznych. Wysokokaloryczne są natomiast chipsy i frytki produkowane ze znacznym udziałem tłuszczu.
LOSOWA DIETA
Dieta Pauliny HoltzZałożenia - dieta Pauliny Holtz: Od 8 lat jestem wegetarianką. Zwierząt, poza rybą, nie jem właściwie przez przypadek. Kiedyś po prostu uświadomiłam sobie, że przez cały miesiąc nie jadłam mięsa i, co ciekawe, wcale mi go nie brakowało. Postanowiłam więc spróbować żyć jak wegetarianin i odkryłam, że ta dieta bardzo mi służy - czuję się lekko i... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła