
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Przewodnik po serach żółtych
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Croissanty podane w zdrowy sposób - 7 pomysłów na francuskie śniadanie
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Bezglutenowe potrawy - 10 prostych dań bez glutenu
Kuchnia estońska
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
POPULARNE PRZEPISY
Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania...Zupa parzucha
Warzywa umyj i obierz. Marchew, pietruszkę i seler pokrój w kostkę. Por...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...Rolada szpinakowa z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami
Ciasto: Szpinak rozmroź, odciśnij. Na patelnię wrzuć masło, dodaj...Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka...
CZY WIESZ, ŻE
Nie należy przechowywać żywności w otwartych puszkach. Otwarte puszki to źródło szkodliwych metali, które w każdej chwili mogą przedostać się do znajdującej się w nich żywności. Podczas otwierania puszki, uszkodzona zostaje powłoka lakierowana, która w zamkniętej puszce ma za zadanie chronić przed kontaktem żywności z metalem. Dlatego też po otwarciu jakiejkolwiek konserwy, jej zawartość należy niezwłocznie przełożyć do pojemnika.
OSTATNIO NA FORUM
Krzewy owocowe na działce »Suwi Hej, jeśli chciałabyś posadzić jakieś krzewy na działce to obecnie jest na to...
Środki wspomagające odchudzanie »maja_kk Jeśli środki które pomogą nam schudnąć to ja polecam głównie...
LOSOWA DIETA
Dieta w wirusowym zapaleniu wątroby typu AZałożenia - dieta w wirusowym zapaleniu wątroby typu A: Dieta zalecana rekonwalescentom po wirusowym zapaleniu wątroby powinna być stosowana średnio przez 6 tygodni. Po tym okresie, jeśli wyniki badań biochemicznych będą w normie, lekarz może zezwolić na powrót do normalnego żywienia. Wirusowe zapalenie wątroby typu A - a więc wywołane na... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła