
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5860
POPULARNE ARTYKUŁY
Przewodnik po serach żółtych
Jak długo można przechowywać produkty w zamrażarce?
Ocet winny, balsamiczny, jabłkowy ..., który wybrać?
Bezglutenowe potrawy - 10 prostych dań bez glutenu
Tortilla, maca, pita... Czym się różnią?
Śmietana a śmietanka - rodzaje i zastosowanie, kalorie i wartości odżywcze
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Prawidłowa waga do wzrostu
POPULARNE PRZEPISY
Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...Knedle z czerstwej bułki
Bułki pokrój w kostkę, zalej mlekiem i odstaw na 5 minut. Cebulę obierz,...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Domowe burgery z mięsa mielonego
Mięso przełóż do miski. Dodaj pokrojone w kostkę białą cebulę i jeden...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Zupa serowo-pieczarkowa z pulpecikami
Mięso mielone połącz z posiekaną cebulą, 1 jajkiem, bułką tartą oraz...Potrawka z indyka z warzywami
Rozpuść połowę masła oraz oleju na dużej patelni, dodaj kotlety z indyka...Zupa po seczuańsku
Grzybki namoczyć w letniej wodzie, a po 20 minutach zagotować w tej...
CZY WIESZ, ŻE
Nie należy przechowywać żywności w otwartych puszkach. Otwarte puszki to źródło szkodliwych metali, które w każdej chwili mogą przedostać się do znajdującej się w nich żywności. Podczas otwierania puszki, uszkodzona zostaje powłoka lakierowana, która w zamkniętej puszce ma za zadanie chronić przed kontaktem żywności z metalem. Dlatego też po otwarciu jakiejkolwiek konserwy, jej zawartość należy niezwłocznie przełożyć do pojemnika.
OSTATNIO NA FORUM
Czy prawidłowo układam dietę? »marcin132 Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedź :)Cieszę się że wszystko układamy w...
Czy jeżeli np lubie dany produkt to mam tego za mało »NutriAdvicerka Raczej nie. Każdy ma indywidualne upodobania kulinarne. Najlepiej sprawdzić...
LOSOWA DIETA
Dieta 1500 kcalZałożenia - dieta 1500 kcal: Dobrze skomponowana dieta musi dostarczać nam minimum niezbędnych dla organizmu składników odżywczych, a jej proporcje między białkami węglowodanami i tłuszczami powinny umożliwiać spalanie nadmiaru tkanki tłuszczowej. Tylko zdrowe diety pozwalają na to, by nie wyniszczając organizmu skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów.... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła