Ja już się poddałam w walce o naturalne paznokcie i póki nie wyzdrowieję całkowicie to wybieram paznokcie hybrydowe, bo też chcę nosić długie, tak mi wygodniej i są ładne. Jakie zestawy polecacie?
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
paznokcie hybrydowe
|
|
Ja się nie znam na paznokciach, bo jako facet ich sobie nie maluję. Ale wiem, że moja narzeczona używa lakierów SEMILAC. Nic się z nimi nie dzieje
Polecam Ci Najpierw przeczytać na temat paznokci hybrydowych. Czy aby Twoja płytka to zniesie. Tutaj masz fajny obk.pl/paznokcie-hybrydowe-wygodne-ale-czy-bezpieczne-dla-zdrowia/ link do info o paznokciach hybrydowych . Pozdrawiam
Liddka napisał/a:
Jak płytka jest dobrze przygotowana nie powinno być żadnego problemu, zestaw semilaca na początek będzie dobry.Ja już się poddałam w walce o naturalne paznokcie i póki nie wyzdrowieję całkowicie to wybieram paznokcie hybrydowe, bo też chcę nosić długie, tak mi wygodniej i są ładne. Jakie zestawy polecacie?
Dziewczyny a robiłyście sobie japoński. Chciałabym trochę zregenerować pazury, ale nie wiem czym?
Japońskich nie robiłam, ale za to robiłam manicure z malowaniem Infinite shine bardzo dobre przy słabych paznokcjach. Tak mnie zapewniły panie z salonu goodtimedayspa.eu/ I rzeczywiście lakier nie niszczy paznokci, nie zauważyłam nieporządanych zmian. Spróbuj!
Ja używam lakierów semilaca od roku i według mnie są bardzo dobre, a manicure hybrydowy ogólnie sobie chwale