Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
ekspres do kawy
|
|
Ktoś się pytał jak kawa może być zdrowa. Polecam poczytać artykuły na ten temat, bo kawa nie zawsze szkodzi.
hardcorowo
Szkodzi nadmiar kawy, jeżeli będziemy pić jaw granicach zdrowego rozsądku to możemy być spokojni o swoje zdrowie. Poza tym w kwestii ekspresu to polecam ciśnieniowy, koszt zakupu to od 300zł wzwyż.
Ja bez ekspresu do kawy za długo bym nie wytrzymała. Specjalnie kupiłam sobie ekspres do kawy sterowany smartfonem, żeby kawka się robiła w czasie mojej drzemki między budzikami. Taka technologia ułatwia mi przeżycie poranków

Zapraszam na moją stronę: http://cake-time.pl/
Ekspres sterowany smartfonem? Serio? Jeśli to prawda, to jest to bardzo ciekawe. A jeśli chodzi o samą kawę, to jest bardzo zdrowa dla zdrowia - i wynika to z wielu badań, ciągle się o tym słyszy

Ja 1,5 roku temu kupiłam ekspres na kapsułki Tchibo i jestem bardzo zadowolona. Kawa pyszna, ekspres nieduży w porównaniu do tych drogich, z młynkiem. Taki mi się marzy ale obecnie nawet nie mam miejsca w kuchni

Na pewno nie można oszczędzać na ekspresie jeżeli chcemy pić codziennie pyszną i smaczną kawę to warto zainwestować w dobry ekspres który posłuży nam latami. Osobiście używam Saeco Incanto i jestem bardzo zadowolony z niego.
Polecam zwrócić uwagę na wybór dobrej firmy, szczególnie jeśli kupujecie ekspres do firmy. Ktory będze użytkowany jednak znacznie bardziej intensywnie niż ekspres domowy. Poza tym ekspresy dedykowane do użytku domowego nie będą posiadały odpowiedniej gwarancji kiedy będą użytkowane w firmie.
Ja osobiście w domu używam automatycznego ekspresu do kawy One Touch. Głównie dlatego, że ma zaprogramowane 7 programów i nie muszę niczym się martwić. Klikam i urządzenie resztę robi samo. Wiem, że cena tego modelu jest dość duża jednak jakość wykonania i szybkość działania to rekompensują w 100%. Polecam!

Przydatne urządzenia chłodnicze w sklepach i gastronomii.