Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie na wakacje?
|
|
Moim tegorocznym marzeniem jest się wybrać na wybrzeże Portugali. Wiatr znad oceany, smutne pieśni fado i ukochany mężczyzna u boku <3
Michałek napisał/a:
Cześć, gdzie wybieracie się na tegoroczne wakacje?
Ja jestem w trakcie planowania, więc może coś ciekawego mi podsuniecie. Myślałem o tym by pojechać nad polskie morze, lecz nie wiem czy nie skuszę się na Mazury. Musze ustalić, gdyż trzeba by było zorganizować jakiś nocleg.
Drogi forumowy kolega ja z całego serca polecam Ci Nasze trójmiasto, atmosfera niepowtarzalna, atrakcji co nie miar, a tamtejsi ludzie - dusze towarzystwa Jestem zakochana w Sopocie
leonard napisał/a:
ja myslę o Islandii, widok zorzy polarnej to wystarczający powód żeby tam jechaćTeż mi się marzy
napisał/a:
Fan Rewalu
A ja chciał bym wam polecić piękne miejsce nad polskim morzem, jakim niewątpliwie jest Rewal. Miejscowość wielu atrakcji i pięknych plaż. Myślę że każdy znajdzie tam coś dla siebie.
Na zachętę wrzucam filmik który pokazuje to miejsce z lotu ptaka:
http://www.rewal.net.pl/#video-wybrzeze-rewalskie-z-lotu-ptaka
Zapraszam
Od siebie polecam, jak ktoś ma skromny fundusz - Mazury, a w szczególności Giżycko
Chciałbym zaplanować sobie wyjazd "gdzieś" za granicę. Czy korzystał ktoś z takich portali jak loter.pl ? Ogólnie są mega tanie przeloty, ale cała reszta jest we własnym zakresie. Nie latałem typowo na wakacje w ten sposób, a cena często jest na tyle zachęcająca, że ciężko się oprzeć. Tylko nie do końca wiem jak to sobie zorganizować. Może ktoś latał w ten sposób?
Pozdrawiam Jacek