Z takich godnych polecenia kierunków warto też zwrócić uwagę na Egipt. Jest mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzenia jak np. Piramidy czy Dolina Króli.
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie na wakacje w Polsce
|
|
Polecam nasze urocze Bieszczady . Byłem w Berezce niedaleko Polańczyka nad jeziorem Solińskim . Nowy obiekt , nowoczesne pokoje z aneksem kuchennym i klimatyzacją . Duże tarasy przy pokojach .Duża działka i cisza szum strumyka i śpiew ptaków. Kameralnie i dużo dzikiej przyrody ,a nie ściśnięty jeden na drugim jak w Solinie czy Polańczyku. Mają fajna wiatę grillowa i ogólnie niesamowity klimat miejsca.
Obiekt nazywa się Kraina Rysia
Polecam serdecznie.
Tomek
Obiekt nazywa się Kraina Rysia
Polecam serdecznie.
Tomek
Ośrodek Bajkowy Zakątek w Rusinowie. Polecam z całego serca, wiele atrakcji baseny korty boiska do siatki itd a do tego grill ognisko i blisko do morza
No to ja polecam domek w Okunince, mianowicie Domek Szyszka, dobry standard, fajne położenie jak również blisko czystego jeziora.
Cóż... na podwórko Basenik, piwko i wystarczy do relaksu
Zobaczcie to - https://www.lampy-ogrodowe.pl/produkty/kategorie/lampy-sufitowe
Tak można sobie zrobić dużą różnicę.
W sumie jest tak wiele fajnych miejsc, że według mnie każdy znajdzie tutaj coś odpowiedniego dla siebie. Zobaczcie również na hotel spa nad morzem zachodniopomorskie Zalewski, który znajduje się w mega atrakcyjnej lokalizacji.