Dzisiaj jest: Piątek, 17.01.2025 Imieniny: Antoniego i Rościsława

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

Forum - Pogaduszki

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   »

powrót

Gdzie na wakacje w Polsce

AngelikaOd

Z takich godnych polecenia kierunków warto też zwrócić uwagę na Egipt. Jest mnóstwo ciekawych miejsc do zwiedzenia jak np. Piramidy czy Dolina Króli.

doctor_t

Polecam nasze urocze Bieszczady . Byłem w Berezce niedaleko Polańczyka nad jeziorem Solińskim . Nowy obiekt , nowoczesne pokoje z aneksem kuchennym i klimatyzacją . Duże tarasy przy pokojach .Duża działka i cisza szum strumyka i śpiew ptaków. Kameralnie i dużo dzikiej przyrody ,a nie ściśnięty  jeden na drugim jak w Solinie czy Polańczyku. Mają fajna wiatę grillowa i ogólnie niesamowity klimat miejsca. 
Obiekt nazywa się Kraina Rysia
Polecam serdecznie.
Tomek

finezja

Ostrzeżenia: 1

Ośrodek Bajkowy Zakątek w Rusinowie. Polecam z całego serca, wiele atrakcji baseny korty boiska do siatki itd a do tego grill ognisko i blisko do morza

Delmak

No to ja polecam domek w Okunince, mianowicie Domek Szyszka, dobry standard, fajne położenie jak również blisko czystego jeziora. 

pady

Cóż... na podwórko ;-) Basenik, piwko i wystarczy do relaksu ;-)

Zobaczcie to - https://www.lampy-ogrodowe.pl/produkty/kategorie/lampy-sufitowe

Tak można sobie zrobić dużą różnicę.  

lena30

W  sumie jest  tak  wiele  fajnych miejsc,  że   według mnie każdy znajdzie  tutaj  coś odpowiedniego dla siebie.  Zobaczcie  również na hotel  spa nad morzem zachodniopomorskie Zalewski,  który   znajduje się  w mega  atrakcyjnej   lokalizacji.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |   »