Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
biżuteria Ti Sento
|
|
W sumie to ja tego sklepu nie znam, a tak ogólnie staram sie ładne rzeczy z biżuterii wybierać. Ostatnimi czasy głównie przez lipgold.pl (np: http://lipgold.pl/srebrne-wyroby,c.html ) - mają cenowo naprawdę sporą różnicę jeśli chodzi o konkurencję, a biżuteria jest piękna.
Ba! Nawet w niektórych działąch mają filmiki z poszczególnymi rzeczami, więc można zobaczyć prawie jak na żywo.
Ja różną biżuterię jak również dodatki do ubrań lubię kupować na sprzedajemy.pl, mają tam bardzo różnorodną ofertę, przede wszystkim sprzedają tam prywatne osoby, często własną biżuterię lub nietrafione prezenty. Dzięki temu ceny są o wiele niższe, a nie ukrywajmy, że różnicy między nową bransoletą, a używaną za bardzo nie widać. Portfel za to odczuje różnicę
Ja teraz zastanawiam się jaką biżuterię kupić na prezent na urodziny mojej przyjaciółki. Chciałabym aby zakupione błyskotki były dla niej uniwersalne i aby pasowały jej do większości ubrań. Słyszałam o tym, że modna na lato jest srebrna biżuteria, która moim zdaniem jest ponadczasowa Myślę, że kupię jej jakiś łańcuszek z zawieszką i do tego kolczyki.