Dzisiaj jest: Niedziela, 19.07.2026 Imieniny: Wincentego i Wodzisława

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

Forum - Pogaduszki

powrót

Zabawki do ogrodu - TOP?

Elizka26

Jakie wg was sa najlepsze zabawki ogrodowe?

W ogrodosferze znalazłam i baseniki dmuchane, i kojce, place zabaw całe, osobno piaskownice itd. No ale wszystkiego mieć nie można - na co postawić najlepiej, jak myślicie?

Lubię wiedzieć, co jem:)

sheisbounty

Bez wątpienia najlepsza jest huśtawka ogrodowa, ona po prostu musi być, dostarcza rozrywkę i dzieciakom, i dorosłym :D a dla maluchów jeszcze oczywiście piaskownica ze zjeżdżalnią, bo to chyba największa frajda :) i trampolina! :D
Smak Raju to ja, Ogień Piekielny to On :)

Pit.B

No brakuje tylko takiej zabawki jak quad moje dzieci nie mogą się doczekać takiego prezentu )

sanica

Przepisy: 662

W pełni zgadzam się z sheisbounty - huśtawka i trampolina to najlepszy wybór. Z chęcią będą z tego korzystały zarówno dzieci jak i dorośli. ;)

sheisbounty

Myślę, że dorośli może nawet chętniej ;-))
Smak Raju to ja, Ogień Piekielny to On :)

Adam Slownik

dużo basen dmuchany na kilka osób będzie dobry
Doradzę w zdrowej suplementacji http://sklep.kenayag.com.pl

Pit.B

Trampolina to numer jeden na TOP.

esperanza

Bardzo fajne zabawki i wyposażenie ogrodowe dla dzieci jest na ogrodolandia.pl/dla-dzieci - piaskownice, huśtawki, zjeżdżalnie, domki dla dzieci - jest w czym wybierać, także cenowo. 

lena30

Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki też mają fazę na stare traktory? Mój mały wszędzie widzi tylko "ciapki", więc pomyślałam, że kupię mu miniaturę. To taka nasza klasyka, więc fajnie by było mieć coś polskiego w kolekcji. Zastanawiam się tylko, czy one są solidnie zrobione, czy to raczej delikatne modele? Nie chciałabym, żeby komin odpadł przy pierwszej lepszej okazji. Dajcie znać, jeśli macie je w domu!