Jakie wg was sa najlepsze zabawki ogrodowe?
W ogrodosferze znalazłam i baseniki dmuchane, i kojce, place zabaw całe, osobno piaskownice itd. No ale wszystkiego mieć nie można - na co postawić najlepiej, jak myślicie?
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Jakie wg was sa najlepsze zabawki ogrodowe?
W ogrodosferze znalazłam i baseniki dmuchane, i kojce, place zabaw całe, osobno piaskownice itd. No ale wszystkiego mieć nie można - na co postawić najlepiej, jak myślicie?
|
|
|
a dla maluchów jeszcze oczywiście piaskownica ze zjeżdżalnią, bo to chyba największa frajda
i trampolina! 

Bardzo fajne zabawki i wyposażenie ogrodowe dla dzieci jest na ogrodolandia.pl/dla-dzieci - piaskownice, huśtawki, zjeżdżalnie, domki dla dzieci - jest w czym wybierać, także cenowo.
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki też mają fazę na stare traktory? Mój mały wszędzie widzi tylko "ciapki", więc pomyślałam, że kupię mu miniaturę. To taka nasza klasyka, więc fajnie by było mieć coś polskiego w kolekcji. Zastanawiam się tylko, czy one są solidnie zrobione, czy to raczej delikatne modele? Nie chciałabym, żeby komin odpadł przy pierwszej lepszej okazji. Dajcie znać, jeśli macie je w domu!
Czkawka - przyczyny i leczenie
Jak wykorzystać fusy z kawy? Kilka ciekawych pomysłów
Przewodnik po serach żółtych
Kardamon - charakterystyka, właściwości zdrowotne, zastosowanie w kuchni
Cebula - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
15 najbardziej kalorycznych popularnych potraw spożywanych przez Polaków
Pomysły kulinarne na dania z dodatkiem tabasco
Pomysły kulinarne na lekki niedzielny obiad
Zapiekanka mazurska
Swojska polewka
Łosoś z jarzynką
Kotlety ryżowo-pieczarkowe
Sałatka "jesienna poezja smaków"
Sernik krakowski
Domowa grochówka wojskowa
Sałatka greckaZałożenia diety Montignaca: Według jej twórcy, lekarza Michaela Montignaca, tyjemy nie dlatego, że jemy zbyt dużo, lecz dlatego, że źle komponujemy jadłospis. Montignac uważa, że nie musimy liczyć kalorii czy przestrzegać wielkości porcji, a jedynie zwracać uwagę na zawartość węglowodanów w produktach. Na użytek tej teorii Montignac stworzył nowe pojęcie... WIĘCEJ