Potrzebujemy gotówki i zdecydowałem, że naszego vw polo sprzedam Chcę pozbyć się go jak najszybciej, ale nie oddam za pół darmo. Gdzie zamieścić jeszcze ogłoszenie, jakieś firmy skupujące 12 letnie auta
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie sprzedajecie swoje auta?
|
|
Na tablicy jest beznadzieja, straszne zamieszanie z aktualnością bądź przedawnieniem ofert, wiele osób oszukuje... nie polecam. Osobiście raz sprzedawałam samochód na Gumtree a raz na MotoGratce i poszło szybko.
Smak Raju to ja, Ogień Piekielny to On :)
serwatka napisał/a:
na tablicy poszło w 24 godzinyFajne ogłoszenia, ale najpierw nazwę zmienili teraz czytałem, gdzieś na forum, że opłaty są. Pozostaje przy darmowych sprzedajemy.pl.
Dokładnie - na tablicy chyba najsensowniej. Wrzuciłam i tego samego dnia znalazł się już kupiec.
Z drugiej strony w momencie gdy sama szukałam auta, też znalazłam je przez tablice
Moje przez tablice posżło w 2 dni Sprzedawałam vw golf 4. Miałam mnóstwo telefonów, że odkupia za 5-6 tys, handlarze... docelowo sprzedałam za 9
Włoska kawa, potrawy o zapachu luksusu, to wszystko w hollywoodzkim klimacie. Love PodPapugami!
Moje sprzedały się na olx, dawna tablica, mimo że wystawiane były na gazecie i alellegro
wpisz w google ogłoszenia darmowe sprzedam samochod i wyskocza Ci strony z darmowymi ogloszeniami
cofnąć się by wziąć rozbieg
Zawsze wystawiam na stronach internetowych. Całkiem spory odzew jeżeli zdjęcia są w dobrej jakości i opis jest rozbudowany.
hardcorowo