Dzisiaj jest: Środa, 22.04.2026 Imieniny: Leona i Łukasza

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

Forum - Pogaduszki

powrót

Meble do salonu

compfin

Jestem w trakcie urządzania salonu. Wybrałam już meble pod wymiar. Są wykonane z jasnego drewna. Mam też szarą kanapę. Ściany są biało-szare. Zastanawiam się nad kolorowymi dodatkami. Macie jakieś pomysły?

Pit.B

Szukasz nowoczesnych mebli, to zobacz homebook.pl/salon-na-poddaszu, modne aranżacje wnętrz.

Daniela

Ostrzeżenia: 1

Kolorowe dodatki  urozmaicą wnętrze :)

romina

Ostrzeżenia: 3

A co konkretnie? 

kardamons

To co Ci sie podoba. Mogą to być na przykład

kolorowe poduszki

kolorowy dywanik

jakies wazoniki

fajne designerskie zasłonki....

Ragaba ma sporo ciekawych mebelków czy dodatków. Wiekszośc oryginalnych i designerskich:

Świetne są na przykład takie organizery:

Bodykox

Wybór jest spory, grunt to znaleźć coś w sam raz dla siebie.
hardcorowo

lena30

A    zobaczcie  sobie  również  propozycje,  jakie ma   firma    Unodesign,  ponieważ   tam  u nich  można  znaleźć   coś  unikalnego.   Przykładowo  mnie  wpadły   w oko  komody drewniane klasyczne   i   chyba    zakupie jedne dla siebie,  ponieważ naprawdę   dobrze wyglądają i są solidnie  wykonane.

parta

Moim zdaniem zakup mebli online to świetne rozwiązanie – wybór jest ogromny, ceny często atrakcyjniejsze, a dostawa trafia prosto pod Twoje drzwi. Jednak po rozpakowaniu okazuje się, że masz przed sobą dziesiątki śrubek i niezbyt jasną instrukcję montażu. Jeśli chcesz zaoszczędzić sobie nerwów i mieć pewność, że wszystko będzie skręcone solidnie, skorzystaj z usług https://montiermebli.pl/. Ich zespół profesjonalistów zajmie się wszystkim – od montażu po ustawienie na miejscu i sprzątanie po pracy.

matod

Inspiracji można szukać np. na Instagramie albo w Google Grafika. Lepiej poprzeglądać zdjęcia i potem udać się do sklepu. Na forum raczej się nie znajdzie nic konkretnego ;)  Tutaj macie pomysły na oświetlenie wewnętrzne - https://alesmart.pl/produkty/oswietlenie-wewnetrzne/lampy-plafon/plafony-do-lazienki/

mamita

Nowoczesne wnętrza coraz częściej stawiają na minimalizm i funkcjonalność. Kluczową rolę w tym trendzie odgrywa oświetlenie, które podkreśla charakter przestrzeni. Idealnym przykładem jest lampa led, która pasuje do różnych aranżacji i jednocześnie jest energooszczędna. To wybór praktyczny i ekologiczny, a przy tym bardzo estetyczny. Dzięki niej łatwo stworzyć komfortowe warunki w każdym pokoju. A Wy – przy wyborze lamp kierujecie się bardziej stylem czy oszczędnością energii?