Jak w temacie. Dlaczego szwajcarski - bo mam do nich największe zaufanie jeżeli chodzi o punktualność. Miałam już kilka (nie tylko ja, ale także członkowie mojej rodziny) i spisywały się bardzo dobrze. Mam już trochę zegarków, ale póki co wszystkie należą do kategorii "podstawowych", że tak to ujmę. Myślałam o Swatch, Tissot lub Certina. Zegarek na co dzień, automat - gdyby się udało. Do codziennego użytkowania.
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Zegarek na rękę do 2000 zł.
|
|
Certina - mają kilka interesujących modeli. Przede wszystkim z serii DS. Pod względem jakości wykonania, jak niemal każdy szwajcar - baz zarzutu.
To co mi się jeszcze podoba w tych zegarkach to wzornictwo - duży wybór, gustowne.
Natomiast sprawdź też sobie jeszcze zegarki od Tissot-a. Mianowicie te tutaj: zegarmistrz.com/Zegarki_Tissot-k30-0--.html
Trochę tańsze od Certina - ale jakościowo jest to mniej więcej ta sama półka wg mnie.
Zawsze się zastanawiałam po co kupuje się drogie zegarki hmm, lepiej czas mierzą czy jak
Myślę, że chodzi po prostu o jakość, taki zegarek będzie dłużej służył, no a szwajcarskie mają swoją renomę

Wooow! Budżet spory, chociaż wiadomo, zawsze znajdzie się taki zegarek, który będzie lepszy, a będzie kosztował "tylko" 200zł więcej

Fajny ten zegarek chociaż nie wiem czy sama bym sobie coś takiego kupila. Dla mnie osobiscie cena jest zbyt wysoka i nie mogłabym sobie pozwolić z moimi zarobkami ( przynajmniej nie teraz).
Osobiście uwielbiam zegarki od Michaela Korsa. Są eleganckie, porządnie wykonane
I wbrew pozorom nie takie drogie jeśli poszuka się dobrze w sieci.