Witajcie! Mam do Was pytanko , jaki bank polecacie dla firmy ? Chciałabym taki gdzie nie pobierają za wiele opłat i jest w miarę z przystępną ofertą dla firm .Sprawdzałam nawet ranking kont bankowych tam jest cale zestawienie kont i zastanawiam się nad PKO BP jak uważacie dobry bank ?
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
konto w banku
|
|
Polecamy konto firmowe w PKO Banku Polskim. Obecnie zakładając PKO Konto Firmowe możesz otrzymać dostęp do Internetu: 10 GB miesięcznie przez rok! Zapraszamy do kontaktu!
Akurat ten bank nie ma takiej superowej oferty jeśli chodzi o konto dla firm.Jest o wiele więcej banków mających korzystniejszą ofertę. Polecałabym zerknąć sobie do porównań kont bankowych w sieci. Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
Najlepsze jest chyba konto w nest banku. Jest całkowicie darmowe;
0 zł za prowadzenie konta
0 zł za kartę
0 zł za przelewy do innych banków
0 zł za wypłaty z bankomatów
Szczerze mówiąc pierwsze słyszę o tym banku. Nie wiem czy powierzyłbym im swoje pieniądze

Do firmy mogę polecić również konto w nest banku. Wiele osób pewnie nie słyszało o tym banku, jednak jest to jak najbardziej sprawdzony i tradycyjny bank, który oferuje całkowicie darmowe konta. Równiez i firmowe, które w wielu bankach jest płatne.
Drugie dobre konto bankowe jest w idea banku. Bank jest bankiem, który jest specjalnie dedykowanym firmom. Tak więc mają w ofercie dobre opcje kredytów dla firm. Jak również leasing.
A ja polecam nie gdybać tutaj jaki bank ma najlepsze konto ale po prostu zerknąć sobie do porównania kont osobistych i na podstawie tego porównania wybrać dla siebie najlepsze konto. Kont jest wiele, niekoniecznie maja dobre warunki prowadzenia. Wiele banków obecnie daje pieniadze za założenie sobie u nich konta, tak wieć skoro już zdecydowaliście się na otwarcie sobie konta to najlepiej w banku, w którym możecie dodatkowo coś zyskać.