Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie wydrukować ulotki reklamowe
|
|
Drukarnia Openprint. Jest niedrogo i solidnie ( wiele razy drukowałam tam materiały reklamowe do mojej firmy i byłam zadowolona)
Poza tym jeśli zależy Ci na szybkiej wysyłce to jest możliwosć dokupienia sobie właśnie takiej możliwości. Mianowicie wysyłki w 24 godziny.
Trochę mało konkretów podanych aby coś doradzić, bo ani nie wiemy jakiego rodzaju ulotki Cię interesują ani w jakiej miejscowości mieszkasz aby Ci coś polecić. Ja zawsze szukam takich usług w internecie. Spróbuj sobie poszukać tutaj: aleo.com/pl/firmy powinno się udać.
Jasne, że tak Jednak tak jak tutaj osoba powyżej pisze warto skorzystać z usług firm, które oferują usługi przez internet. Jest taniej niż stacjonarnie.Sama również drukowałam w Openprint i jestem zadowolona.
Jesli chodzi o gadżęty reklamowe to polecam opengift. Mają dobre ceny.
Oczywiście ulotki się sprawdzają, ale raczej nie w moim przypadku. Prowadzę stoisko targowe, a jego promocja opiera się raczej na reklamie wizualnej.
Właśnie wydaje mi się, że ulotni niekoniecznie będą dobrą formą reklamy na dzisiejsze czasy. Według mnie lepiej jest skupić się na jakimś rozwiązaniu, które angażuje w siebie użycie internetu. Kampanie w social media, pozycjonowanie strony w google itp.