Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie na wakacje w Polsce
|
|
Noclegi w Okunince również są w korzystnych cenach, najlepiej jest wynająć sobie domek noclegowy
Jezioro Białe podobno jedno z ładniejszych miejsc, aczkolwiek nigdy tam nie byłam. Ja polecam zdecydowanie Jezioro Żywieckie Przepiękne jak dla mnie bajeczne miejsce. Chciałabym też w tym roku skorzystać z jakichś wakacji za granicą może jakieś oferty last minute do Turcji Last Minute Turcja - Wakacje Last Minute do Turcji - TraveliGo.pl
Jeśli masz możliwość wybrać się na wyprawę w okolice Kanału Elbląskiego, to naprawdę warto jedyna taka atrakcja na skalę świata. Sporo możliwości tam się pojawia, a sam kanał także ma unikatowy charakter i super będzie go nieco lepiej poznać.
Co roku jeździmy z mężem do Zakopanego Ostatnio udało nam się zobaczyć Morskie Oko, coś niesamowitego, ogromnie polecam się wybrać i zobaczyć to na własne oczy
Pewnie do wiosny jakoś przetrzymam, ale taka fajna lista ciekawych miejsc (pobyt i atrakcje) będzie też przydatna dla innych. Wyjazd z Warszawy dla osoby samotnej.
Jeszcze jedno pytanie - czy ktoś tak miał, że ze stresu po prostu ciężko mu się oddychało i było jakby słabo. Ekg i prześwietlenie płuc zrobione (do zabiegu) i jest ok. Anemia pod kontrolą więc raczej to będzie stres i brak urlopu od 5 lat. Nie wiem czy iść do internisty czy od razu do psychiatry.
Młyn w Witowicach. To nowoczesne miejsce, gdzie można wykorzystać naturę do udanego wypoczynku. Ciekawa perspektywa, szczególnie jeśli komuś zależy na komfortowym miejscu, gdzie będzie nocleg, miejsce gdzie będzie można wypocząć.