Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Gdzie na wakacje w Polsce
|
|
|
Co ciekawe mają często dużo lepsze rabaty niż w innych miastach i można to ogarnąć online
Świetny klimat, w okolicy piękny Poleski Park Narodowy. Plaża jak również dobre ceny jedzenia.Noclegi w Okunince również są w korzystnych cenach, najlepiej jest wynająć sobie domek noclegowy

Jezioro Białe podobno jedno z ładniejszych miejsc, aczkolwiek nigdy tam nie byłam. Ja polecam zdecydowanie Jezioro Żywieckie
Przepiękne jak dla mnie bajeczne miejsce. Chciałabym też w tym roku skorzystać z jakichś wakacji za granicą może jakieś oferty last minute do Turcji Last Minute Turcja - Wakacje Last Minute do Turcji - TraveliGo.plJeśli masz możliwość wybrać się na wyprawę w okolice Kanału Elbląskiego, to naprawdę warto jedyna taka atrakcja na skalę świata. Sporo możliwości tam się pojawia, a sam kanał także ma unikatowy charakter i super będzie go nieco lepiej poznać.
Co roku jeździmy z mężem do Zakopanego
Ostatnio udało nam się zobaczyć Morskie Oko, coś niesamowitego, ogromnie polecam się wybrać i zobaczyć to na własne oczy ![]()
Pewnie do wiosny jakoś przetrzymam, ale taka fajna lista ciekawych miejsc (pobyt i atrakcje) będzie też przydatna dla innych. Wyjazd z Warszawy dla osoby samotnej.
Jeszcze jedno pytanie - czy ktoś tak miał, że ze stresu po prostu ciężko mu się oddychało i było jakby słabo. Ekg i prześwietlenie płuc zrobione (do zabiegu) i jest ok. Anemia pod kontrolą więc raczej to będzie stres i brak urlopu od 5 lat. Nie wiem czy iść do internisty czy od razu do psychiatry.
Młyn w Witowicach. To nowoczesne miejsce, gdzie można wykorzystać naturę do udanego wypoczynku. Ciekawa perspektywa, szczególnie jeśli komuś zależy na komfortowym miejscu, gdzie będzie nocleg, miejsce gdzie będzie można wypocząć.

Konkurs. Wygraj zestaw wartościowych olejów!