Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Modne torebki
|
|
Zauwazyłam,że w tym roku dość modne są pastele.O ile rok temu dużo było torebek w kolorach wyrazistych to w tym roku górują pastele co mnie w sumie cieszy bo uwielbiam takie kolorki
Co do fasonu to wybieraj taki w jakim jest Ci wygodnie. Jedna dziewczyna woli mniejsze torebki, druga shoppery. Trzeba dobrac pod siebie
Nie szuka jest kupić torebek dużo ale sztuką jest wybrać torebkę, która bedzie do wszystkiego pasowała.
Ja generalnie polecam torebki które są zarazem praktyczne i do których zmieścisz kilka rzeczy. Faktycznie ostatnio zauważyłam, że modne są pastele. jaki budżet chcesz przeznaczyć na ten cel?
Widziałam te torebki i faktycznie są fajne. Szczególnie te napisy. Jednak chodze w nich jedynie jak ubieram sie nieformalnie. Na wycieczkach itp....
Jednak do pracy wolę zabrać ze sobą jakąś normalną, typową torebkę
Polecam zastanowić się nad tym jaka będzie Wam potrzebna. Moim zdaniem jeśli potrzebujecie czegoś najbardziej praktycznego to najlepszym wyborem będize prosta, czarna torebka o kwadratowy albo prostokątnym kształcie, która będzie pasowała do wszystkiego.