Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Jeansowe koszule czy nosicie

|
|
Chodze i bardzo je lubię bo pasują na każdą okazję:
po domu
na spotkanie ze znajomymi
do pracy
zamiast kurtki na T shirt
Ogólnie jak sama zauważyłaś jeans wraca do łask. Ostatnio pokusiłam się o jeansowy total look.Czyli jeansowe spodnie plus jeansową koszulę.

magda.r napisał/a:
HejNoszę, ale zależy na jaką okazję. Ogólnie jeans jest zawsze w modzie, ale wiesz czasem łatwo przesadzić. Na jakieś większe wyjścia wybieram raczej dobrą jakościowo bawełnę lub dzianinę. Ostatnio w Bawelna-Tkaniny kupowałam fajne gatunkowo materiały właśnie na koszule. Grunt to tak naprawdę trafić na dobre tkaniny.
Ja też noszę, chociaz bardzo nie podobają mi się takie połączneia typu full look, że są jeansowe spodnie i jeansowa koszula i do tego ejszcze jakas jeansowa kurtka. Wole jednak jeansową koszule do klasycznych spodni, albo jeansów ale jednak w kontrastowym kolorze
koronka napisał/a:
magda.r napisał/a:HejNoszę, ale zależy na jaką okazję. Ogólnie jeans jest zawsze w modzie, ale wiesz czasem łatwo przesadzić. Na jakieś większe wyjścia wybieram raczej dobrą jakościowo bawełnę lub dzianinę. Ostatnio w Bawelna-Tkaniny kupowałam fajne gatunkowo materiały właśnie na koszule. Grunt to tak naprawdę trafić na dobre tkaniny.
Ja też noszę, chociaz bardzo nie podobają mi się takie połączneia typu full look, że są jeansowe spodnie i jeansowa koszula i do tego ejszcze jakas jeansowa kurtka. Wole jednak jeansową koszule do klasycznych spodni, albo jeansów ale jednak w kontrastowym kolorze
Tak jest, zgadzam się w 100% Jeans jest uniwersalny, ale nie w wersji full look. Można ewentualnie dodatkiem jakimś nawiązać.
Pozdrawiam
Koszula jeansowa to ponadczasowy szyk