Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Nosicie sztuczne rzęsy?
|
|
ja miałam dwa razy założone, ale moim zdaniem z tym jest więcej zabawy niż w wytuszowaniem. Ale ja mam swoje naturalne dość długie więc mi się nie opłacało. Jak któś ma krótkie to jak najbardziej
ja mam, bo mam mega krótkie, rzadkie rzęsy które dodatkowo rosną na prosto ;p doczepione rzęsy to moje zbawienie. A jeśli się o nie dba, to wcale nie jest to niehigieniczne
Cześć Ewa!
Ja też noszę sztuczne rzęsy, szczególnie na większe wyjścia i specjalne okazje. Pierwszy raz zaczęłam je nosić kilka lat temu, Początkowo też miałam trochę problemów z aplikacją, ale po kilku próbach nabrałam wprawy i teraz zajmuje mi to mniej niż 10 minut.
Na co dzień używam naturalnych rzęs na pasku, bo są łatwe w aplikacji i wyglądają bardzo realistycznie. Lubię też próbować różnych stylów i długości, w zależności od nastroju i okazji. Uważam, że sztuczne rzęsy są świetnym rozwiązaniem, kiedy nasze naturalne rzęsy potrzebują trochę wsparcia. Czasami też sięgam po kępki, bo dają bardziej subtelny efekt i można je dostosować do własnych potrzeb.
A Ty masz jakieś ulubione marki lub modele sztucznych rzęs?
Nigdy nie nosiłam i chyba nie chciałoby mi się tracić czasu na zabawę z zakładaniem ich.