Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Wyciskarka
|
|
burak marchewka natka pietruszki oraz pomarańcza do smaku Sok jest przepyszny i ma w sobie ogromne dawki dobrych witamin.
Jeśli interesuje Was tematyka zdrowego odżywiania się, polecam zapoznać się z ofertą Aura Herbals: https://auraherbals.pl/ W ofercie mają wiele prozdrowotnych naturalnych suplementow diety. Jak ekstrakt z kurkumy.
Osobiście nie miałem nigdy takiego sprzętu, ale pożyczyłam kiedyś i faktycznie, jest to świetna rzecz!
Pietruszka, mięta, cytryna i jabłko z Sany smakują najlepiej. Normalnie w każdej wyciskarce czuć fafrocle (małe ostre kawałki) z pietruszki a w Kuvings absolutnie niewyczuwalne- idealnie aksamitne. Co do blendowania tego zestawu np. w termomix nie do wypicia.... imbir z cytryną też fajnie się robi ale ja lubię jednak dodać coś słodkiego do tego np. Jabłko.
Oczywiście dobrze jest mieć owoce z własnego ogrodu
Polecam szczególnie sadzonki jagody kamczackiej
Wyciskarka- cudowna rzecz według mnie Nam się bardzo przydała, czy to do robienia soków czy do placków ziemniaczanych.
Noo a jak Ja właśnie tak robię. Bo nie mam sokowirówki, trzeć mi się zmieniaków nie chce więc placki robię przez wyciskarkę