Kochane, gdzie kupujecie najwygodniejsze szpilki /buty na obcasach. Moze macie ulubione modele - bede wdzieczna za linki! Kostka po kontuzji i juz nie mogę chasac jak łania w każdych możliwych
Forum dyskusyjne
Forum - Pogaduszki
powrót
Najwygodniejsze buty
|
|
Ja ostatnio kupowałam buty w sklepie Suzana - bardzo wygodne, dobrze wyprofilowane, nie czuć wysokości .
Bałam się trochę zamawiać butów przez internet, jednak wszystko było w porządku
Bałam się trochę zamawiać butów przez internet, jednak wszystko było w porządku
Ja jestem fanką crocsów. Moje mam już 7 lat i używane są codziennie od kiedy je kupiłam a wyglądają jak nowe Chodziłam w nich chyba już wszędzie i były używane do wszystkiego Dodam ze wcale ich nie oszczędzam i nie oszczędzałam nigdy
Dobrze jest polować na promocje w sklepach w sieci, aczkolwiek kupuj jedynie w sklepach autoryzaowanych - tylko oryginalne są wygodne.
Aktualnie dobre promocje na buty Crocs są w butomaniaku.
Dobrze jest polować na promocje w sklepach w sieci, aczkolwiek kupuj jedynie w sklepach autoryzaowanych - tylko oryginalne są wygodne.
Aktualnie dobre promocje na buty Crocs są w butomaniaku.
Jak dla mnie wszystko zależy od tego jaka jest pora roku i na co akurat mam ochotę W lecie najczęsciej chodzę w klapkach. Jesienią oraz wiosną w botkach oraz w trampkach. Zima wolę trapery na grubej podeszwie. Wybieram raczej niskie buty, wysokie szpiki zostawiam na specjalne okazje