Dieta ananasowa brzmi bardzo smacznie, chętnie ją kiedyś zastosuję, nawet nie będę do tego potrzebował zachęty zdrowotnej :)
Dietę Tombaka w końcu zastosowałem i muszę powiedzieć, że nie byłem w ogóle głodny przez czas jej trwania, a nie obżerałem się owocami i warzywami, te soki na prawdę zapychają. Tylko nie zgadzało mi się to, że musiałem pić co pół godziny 100ml mieszanki, a miałem jej przygotować 4l na dzień, czyli musiałbym ją pić przez 20h. Po diecie czułem lepszą formę, ale tylko związaną z wysiłkiem, nie zauważyłem lepszego samopoczucia, ani nic zauważalnego poza sportem, ale na pewno było to doświadczenie wartościowe psychicznie, no i zdrowotnie :D
» przejdź do wątkuDietę Tombaka w końcu zastosowałem i muszę powiedzieć, że nie byłem w ogóle głodny przez czas jej trwania, a nie obżerałem się owocami i warzywami, te soki na prawdę zapychają. Tylko nie zgadzało mi się to, że musiałem pić co pół godziny 100ml mieszanki, a miałem jej przygotować 4l na dzień, czyli musiałbym ją pić przez 20h. Po diecie czułem lepszą formę, ale tylko związaną z wysiłkiem, nie zauważyłem lepszego samopoczucia, ani nic zauważalnego poza sportem, ale na pewno było to doświadczenie wartościowe psychicznie, no i zdrowotnie :D