Forum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika Krasnowłosa
|
|
Znalazłam na innym forum przykładowe menu diety 3d na 1. dzień, więc Wam wrzucę, bo cały poradnik to nie bardzo mogę udostępniać :(
http://imageshack.us/photo/my-images/189/dzie1.png/
Flanka, dietę 3d zamawiasz ze strony www i dostajesz na maila - możesz sobie wydrukować, zgrać na komórkę lub korzystać na kompie, więc wygodna opcja. A cena niska moim zdaniem, więc zachęca do wypróbowania, jak ta dieta działa.
» przejdź do wątkuhttp://imageshack.us/photo/my-images/189/dzie1.png/
Flanka, dietę 3d zamawiasz ze strony www i dostajesz na maila - możesz sobie wydrukować, zgrać na komórkę lub korzystać na kompie, więc wygodna opcja. A cena niska moim zdaniem, więc zachęca do wypróbowania, jak ta dieta działa.
Ja gdzieś kiedyś czytałam, że z wiekiem mleko matki nie ma dla dziecka żadnej wartości, dlatego nie rozumiem karmienia piersi dzieci 6-letnich...
» przejdź do wątkuWiesz co, dieta 3d jest tak skonstruowana, że nie ma monotonii ani rzeczy, których nie da się zjeść, nawet odwrotnie, chciałoby się zjeść wszystko :) Ja głodna nie chodziłam, a to, co mialam do jedzenia mi smakowalo. parę razy zmieniałam dania z poszczególnych dni, bo miałam na coś mega ochote, a to bylo w innym dniu, ale to nie problem, skoro można mixować :)
» przejdź do wątkuPo miesiącu diety 3D zeszłam z 64 kg na 58 kg dance3
Pogubiłam moje karteczki z zapisanymi wynikami, a nie pamiętam, ile dokładnie było tydzień po tygodniu :/ Powiem jedno - ta dieta to REWELACJA :D Teraz tylko utrzymać tę wagę, mam nadzieję, że mi się uda :) Ciesze się też, że dieta nauczyła mnie trochę pilnowania pór posiłków - już nie odpuszczam śniadania, a sensowną kolację jem 2-3 godz. przed snem :)
» przejdź do wątkuPogubiłam moje karteczki z zapisanymi wynikami, a nie pamiętam, ile dokładnie było tydzień po tygodniu :/ Powiem jedno - ta dieta to REWELACJA :D Teraz tylko utrzymać tę wagę, mam nadzieję, że mi się uda :) Ciesze się też, że dieta nauczyła mnie trochę pilnowania pór posiłków - już nie odpuszczam śniadania, a sensowną kolację jem 2-3 godz. przed snem :)
U mnie akcji pt. "Dieta 3D" dzień 21. :) Zapomniałam się dziś zważyć, bo ważę się co 7 dni, a już jestem po śniadaniu, więc zważę się dopiero jutro... :(
Można jeść pieczywo ciemnę, ryż brązowy, makaron, kaszę kus-kus... To jest akurat w menu, są określone porcje ile tego zjeść i z czym, ale praktycznie codziennie jest choć jeden posiłek z ktorymś z tych produktów.
» przejdź do wątkuMożna jeść pieczywo ciemnę, ryż brązowy, makaron, kaszę kus-kus... To jest akurat w menu, są określone porcje ile tego zjeść i z czym, ale praktycznie codziennie jest choć jeden posiłek z ktorymś z tych produktów.
Zimna Zośka, to w jaki sposób najlepiej przyjmowac bez? Są jakieś soki z bzu? Bo mnie właśnie chyba coś łapie i już szukam domowych metod na przeziębienie :/
» przejdź do wątkuHmmm, a co konkretnie chciałabyś wiedzieć? Ogólnie dieta 3D to taka zbilansowana dieta z naciskiem na przyprawy, które mają wpłynąć na metabolizm i przyspieszyć spalanie tkanki tłuszczowej - fajnie skomponowane posiłki, a w menu jest nawet kawałek czekolady z chili, więc myślę, że z takimi przekąskami dam radę oprzeć się innym pokusom :) Dziś zaczęłam od kefiru z bananem i cynamonem ;) , a zaraz idę sobie zrobić przekąskę w postaci pomidorków z ziołami :) Ogólnie to można sobie zmieniać kolejność posiłków, w tym sensie, że możesz np. zamienić śniadanie z dnia 8. na to z dnia 16., ale ja na razie będę iść po kolei :)
» przejdź do wątkuCzosnek mówisz? :> To by wyjaśniało, czemu nie choruję - wszędzie go dodaję ;) Poza tym piję herbatę z sokiem malinowym albo z cytryną - niby niewiele, a zawsze jakieś witaminy są.
» przejdź do wątkuTeraz lekki balsam, który naprawdę nawilża, a wchłania się bardzo szybko, chyba firmy Eveline (taka butelka z dozownikiem), a zimą, kiedy mam mocno przesuszoną skórę, stosuję balsam regenerujący z neutrogeny.
» przejdź do wątkuW końcu chyba znalazłam dietę dla siebie :) I zaczynam dietę 3D zaraz po świętach :) Tak, wiem, że powinnam od razu, ale wiecie, jak to jest... Po co mam się dać zlamać po paru dniach, kiedy mogę na poważnie zacząć chwilę później? W każdym razie baaardzo pasuje mi cała forma tej diety i mam nadzieję, że pomoże mi ona w końcu skutecznie schudnąć i wyrobić sobie zdrowe nawyki żywieniowe :) Fajnie, gdyby ktoś chciał się przyłączyć, wtedy można by się dzielić wrażeniami, wymieniać jakieś uwagi i oczywiście chwalić zgubionymi kilogramami :)
» przejdź do wątku[quote:52d97395af="tygryska"]Już nie pamiętam, czy 5 czy 6 dni stosowałam iBright, w każdym razie coś koło tego, na pewno mniej niż tydzień. A Ty też szukasz jakiegoś sposobu na wybielanie zębów?[/quote:52d97395af]
Szukam, szukam, czytam póki co, dopytuję, bo ja przed takimi decyzjami muszę duży wywiad zebrać, żeby coś postanowić ;)
» przejdź do wątkuSzukam, szukam, czytam póki co, dopytuję, bo ja przed takimi decyzjami muszę duży wywiad zebrać, żeby coś postanowić ;)
A jak długo stosowałaś iBright, tygryska? Bo to też ma na pewno wpływ na skuteczność wybranej metody wybielania zębów.
» przejdź do wątkuPewnie znalazłoby się trochę artykułów udowadniających zupełnie przeciwne tezy - wszystko zależy od lobbystów zlecających badania ;)
» przejdź do wątkuOj, nie lubię słodkich akcentów w "konkretnych" daniach obiadowych ;) Jednak deser jadam po posiłku, nie lubię wrzucać słodkości do obiadu ;)
» przejdź do wątku