Polecam najbardziej pływanie. Kraul i styl grzbietowy. Unikaj żabki. Pomocne taż są tradycyjne pompki.
» przejdź do wątkuForum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika greg69
|
|
Przy kazdym urzędzie miasta, a moze nawet dzielnicy, jest rzecznik praw konsumenta. Tam się skieruj, a pomogą napewno. Tylko nie odpuszczaj. Tępić takich cwaniaków bez zastanowienia.
» przejdź do wątkuGdzieś, kiedyś wyczytałem, że można zrobić test swoim jelitom. Trzeba wypić sok z buraka i jeżeli mocz zabarwi się na czerwono, będzie to oznaką słabej pracy jelit, które wymagają oczyszczenia.
» przejdź do wątkuNie szukaj dziury w całym. A te wyniki to wyślij na akademię medyczną, niech się studenci uczą, jak wyglądają prawidłowe wyniki :mrgreen:
» przejdź do wątkuOczywiście, że tak, masz racje. Nie można popadać w paranoje. Uważam że taki obiadzik np: kotlet schabowy 100g, ziemniaki z wody, lub robione na parze, 150g surówki z buraka, lub marchewka z groszkiem; to wychodzi poprawny bilans, dla naszego organizmu. Wszystko należy robić z głową.
» przejdź do wątkuqueensaba, wreszcie na forum o zdrowym odżywianiu, ktoś podjoł bardzo ważny temat. Sam wiem z własnego doświadczenia, jak dopuściłem do zakwaszenia organizmu, jakie pojawiły się problemy zdrowotne. Dopiero jak doprowadziłem ph organizmu do normy, wróciło zdrowie i dobre samopoczucie.
Uważam,że mało przywiązujemy uwagi do tego co jemy. Zwracamy uwagę na kalorie, czy coś jest zdrowe, szkodliwe itp...A powinńśmy patrzeć , które produkty są kwasotwórcze, a które zasadotwórcze.
Myślę, że temat będzie się rozwijał, bo jest bardzo ważny. Pozdrawiam
» przejdź do wątkuUważam,że mało przywiązujemy uwagi do tego co jemy. Zwracamy uwagę na kalorie, czy coś jest zdrowe, szkodliwe itp...A powinńśmy patrzeć , które produkty są kwasotwórcze, a które zasadotwórcze.
Myślę, że temat będzie się rozwijał, bo jest bardzo ważny. Pozdrawiam
Jeszcze dzisiaj wyprobóje przepis. Dobrze wygląda. Pozwolę sobie dodać dwa przeciśniete ząbki czosnku do sosu.
Pozdrawiam
» przejdź do wątkuPozdrawiam
Książka też mi przypadła do gustu mimo paru ciekawych żeby nie powidzieć kontrowersyjnych metod:
- kolacja najważniejszym posiłkiem(pomijamy śniadanie,obiad lekki)
- picie wody destylowanej lub z filtra z odwróconej osmozy
- różne metody oczyszczania organizmu z toksyn i pasożytów
Ciekawa pozyja.Uważam że za mało przestrzegamy zasad natury która jest w nas i otacza nasze codzienne życie.
» przejdź do wątku- kolacja najważniejszym posiłkiem(pomijamy śniadanie,obiad lekki)
- picie wody destylowanej lub z filtra z odwróconej osmozy
- różne metody oczyszczania organizmu z toksyn i pasożytów
Ciekawa pozyja.Uważam że za mało przestrzegamy zasad natury która jest w nas i otacza nasze codzienne życie.
Witam!
Czy wpadła wam w ręce książka :Zdrowe odżywianie i jego sekrety: Sergeya Karpowa?
Co o niej sądzicie? Otych dość kontrowersyjnych tezach stawianych przez autora.
Jak ktoś czytał to może podzieli się swoją opinią na forum.
Pozdrawiam
» przejdź do wątkuCzy wpadła wam w ręce książka :Zdrowe odżywianie i jego sekrety: Sergeya Karpowa?
Co o niej sądzicie? Otych dość kontrowersyjnych tezach stawianych przez autora.
Jak ktoś czytał to może podzieli się swoją opinią na forum.
Pozdrawiam
Witam.
Próbowałem umieścić posta,ale po naciśnięciu wyślij przekierowuje mnie na strone logowania.Juz tak miałem dwa razy.Coś robię nie tak?
» przejdź do wątkuPróbowałem umieścić posta,ale po naciśnięciu wyślij przekierowuje mnie na strone logowania.Juz tak miałem dwa razy.Coś robię nie tak?