Forum dyskusyjne
powrót
|
|
Kawa można pić i wcale nie ejst taka szkodliwa ale trzeba pic z głowa i najlepiej po śniadaniu uzupełnic witaminy http://www.rankingproducenta.pl/cellinea/
Cześć
Oto przepis mojej babci przeciw cellulitu i skórki pomarańczowej. Po prostu zrób to sama - własny krem antycellulitowy z cytryny i oleju migdałowego.
A jeżeli to nie pomoże to znam bardzo skuteczne tabletki na cellulit, pomagają szybko się go pozbyć, nieco schudnąc oraz poprawiają ogólny stan skóry:)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam:)
Olej lniany jest najlepszy:
Olej lniany polecany jest szczególnie jako dodatek do sałatek, surówek, ryb, kasz, ziemniaków, serów oraz wszelkich innych dań.
Zewnętrznie polecany jako dobry środek przy suchości skóry, alergiach skórnych, oparzeniach, odleżynach oraz zaczerwienieniach. Tłuszcze nasycone
Nie zawiera żadnych dodatków (witamin i przeciwutleniaczy) i substancji konserwujących, dlatego jego okres przydatności do spozycia jest dość krótki (4 miesiące od tłoczenia).
Produkt posiada certyfikat ekologiczny.
Wartość energetyczna100 ml oleju: 3404 kJ|(828kcal)
Probolan 50
Wartość odżywcza 100 ml:
Białko - 0 g
Węglowodany - 0 g
Tłuszcz ogółem - 92 g
w tym: - kwasów nasyconych 9 g
- kwasów jednonienasyconych 21,49 g
- kwasów wielonienasyconych 66,62 g
w tym: - z rodziny n 3,
w tym kwas alfa linolenowy- 52,23g
Cholesterol - 0 mg
Błonnik - 0 g
Sód - 0 g
Witamina E - 20 mg
Termin przydatnosci do spożycia: 4 miesiące od daty tłoczenia
- Łosoś odznacza się dużą zawartością kwasów tłuszczowych omega-3, ale jest przy tym rybą bardzo tłustą.
- Makrela również należy do ryb tłustych, zawiera znaczne ilości kwasów z rodziny omega-3 i selen, który wspomaga naszą odporność
- Tuńczyk jest tłustą rybą morską, dostarczającą dużych ilości kwasów omega-3. Mięso tej ryby jest bogate w witaminy A, D i PP.