kasska123 napisał/a:
Pierwszy raz słyszę o tej terapii, ale wygląda bardzo ciekawie, więc zamierzam się jej nieco bliżej przyjrzeć. Może nawet wypróbuję, jak bardziej zagłębię się w temat.
Warto nad tym się zagłębić :)
Bardzo przyjemna chemioterapia
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Pierwszy raz słyszę o tej terapii, ale wygląda bardzo ciekawie, więc zamierzam się jej nieco bliżej przyjrzeć. Może nawet wypróbuję, jak bardziej zagłębię się w temat.
Warto nad tym się zagłębić :)
Bardzo przyjemna chemioterapia
|
|
|
Ja od miesiąca używam wyciskarki tej marki i jestem zadowolona. Nie był to tani wydatek, ale jeżeli ktoś dba o swoje zdrowie i regularnie pije różne, ciekawe i wymyślne soki to jest niezbędna. Wyciska soki ze wszystkiego, jest cicha, łatwa w umyciu i dostałam dodatkowo książeczkę z przepisami na soki
To jeszcze z mojej strony wstawie fotkę mojej wyciskarki firmy Hurom - tu sok z 5 marchewek i połowy selera
Pyszny i zdrowy sok, zrobiłam bez problemów plus mycie po było szybkie
Przewodnik po serach żółtych
Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
Feta, Gouda, Mozzarella, Roquefort - jak powstają najpopularniejsze gatunki serów?
Cytryna - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Pomysły kulinarne na dania z dodatkiem tabasco
Jak utrzymywać czystość w kuchni?
Perfumy - jak powstają? Jaki jest ich skład i działanie?
Złote Gazpacho z żółtych pomidorów
Zapiekanka mazurska
Zapiekanka kalafiorowa z szynką
Kotlety rybne z karasi
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Roladki z sałaty
Pierogi z jagodami
Gulasz z mortadeli i pieczarekZałożenia - dieta w uchyłkowatości jelita grubego: Powstawanie uchyłków (wpukleń błony śluzowej) jelita grubego jest nierozerwalnie związane z nieodpowiednim żywieniem, choć stwierdzono również pewien wpływ czynników genetycznych. Najczęściej schorzenie to występuje u osób, które skończyły 40. rok życia. Uchyłki mogą powstawać w różnych... WIĘCEJ