Forum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika kermit
|
|
iwona napisał/a:
hej ! witajcie wszyscy z nadwaga. Ja tez mam i powoli sie pozbywam tych ochydnych walkowTrzymam kciuki, żeby ci się udało!
Ja myślę, że odchudzając się poprzez odpowiednią dietę i aktywność fizyczną uda ci się zarówno schudnąć jak i wyrzeźbić swoje ciało w tym samym czasie.
» przejdź do wątkuAdam Slownik napisał/a:
ja mimo ruchu dalej przybieram na wadze ;/Może spróbuj przyjrzeć się temu co jesz w ciągu dnia i może znajdziesz przyczynę czemu mimo ćwiczeń tyjesz...
Bodykox myślę, że wypicie 2 litrów wody dziennie na pewno nie zaszkodzi, a może mieć tylko pozytywny wpływ na pracę naszego organizmu.
» przejdź do wątkuAdam Slownik napisał/a:
ja nie zabardzo widze efekty z Ewa :)Mam tak samo...Poza tym jakoś nie bardzo odpowiada mi forma ćwiczeń przez nią proponowanych.
Barbraa59 napisał/a:
Zwróćcie też uwagę, czy łóżko, na którym sypiacie nie jest przyczyną problemów.Wydaje mi się że również źle dobrana poduszka może spowodować bóle kręgosłupa szczególnie w odcinku szyjnym...
kaska85 napisał/a:
podoba mi się ten przepis. ja robiłam coś takiego: truskawki, maliny, banan i do tego jogurt naturalny albo kefir. moim zdaniem doskonałe na podwieczorekJa czytałem, że najlepiej jest jeść owoce do południa więc chyba lepsze będzie to na śniadanie niż podwieczorek.
edek123 zgadzam się w zupełności ze stworzoną przez ciebie listą. Faktem jest jednak, że każdy organizm jest inny i nawet stosując te same zasady jeden schudnie więcej, a drugi mniej.