Forum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika Bodykox
hardcorowo
|
|
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Rzeczywiście przydałoby się nieco więcej informacji na temat tego, o co w ogóle chodzi.
hardcorowo
hardcorowo
W zasadzie jeśli o soki chodzi, to według mnie lepiej postawić na te warzywne, ponieważ nie mają zbyt dużo cukru. W przypadku owoców różnie jednak bywa.
hardcorowo
W zasadzie to dobrym pomysłem jest zapisywanie, co i w jakich ilościach w ciągu dnia się zjadło. Łatwo dzięki temu zauważyć, co może być nie tak.
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Witaminę d3 dobrze jest łączyć z k2, jest tego sporo, poszukaj w sklepach z suplementami.
hardcorowo
hardcorowo
Jak się nie zmusisz do odpowiedniego odżywiania się to nic z tego nie będzie i będziesz się czuć coraz gorzej.
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Niestety nie ma co ukrywać, że obecne jedzenie (nawet to zdrowe) nie jest już tak pożywne i bogate w składniki odżywcze jak jeszcze jakiś czas temu. Jakość jedzenia się pogarsza i robi się ono coraz bardziej "sztuczne" :/
» przejdź do wątkuhardcorowo
Ja nigdy nie jeździłem, choć chętnie bym spróbował. Czy jednak jeśli nie jestem rozciągnięty + z mobilnością ogólnie słabo to nie zrobię sobie krzywdy? Sezon niedługo i wolę wiedzieć takie rzeczy wcześniej :P
hardcorowo
Na dłuższą metę nie jestem przekonany - szybko się znudzisz albo nie będziesz widzieć efektów i motywacja spadnie.
hardcorowo
Czasem mi się wydaje, że ludzie przykładają jednak większą uwagę do ubioru niż do ćwiczeń ;)
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Filtry to dobra sprawa, nie kosztują dużo i są wymienne, więc jeśli ktoś ma dobre wodociągi to może pić wodę praktycznie z kranu.
hardcorowo
hardcorowo
Podobno serio działa, rzadko mam kaca ale w razie czego chyba spróbuję haha
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Nigdy nie zrozumiem chyba fenomenu dziewczyn, które kupują sobie milion torebek :D
» przejdź do wątkuhardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
hardcorowo
Przecież większość ludzi pierze samodzielnie, więc nie widzę problemu :P
hardcorowo
Samemu organizować wesele? W tych czasach? W życiu :D zleciłbym to komuś
hardcorowo