Ana83 napisał/a:
Kuracje nie należą do najtańszych, ale naprawdę warto wydać te pieniądze, gdyż jak dla mnie jest to inwestycja w siebie i swoje zdrowie.A jaki jest koszt takiej kuracji?
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Kuracje nie należą do najtańszych, ale naprawdę warto wydać te pieniądze, gdyż jak dla mnie jest to inwestycja w siebie i swoje zdrowie.A jaki jest koszt takiej kuracji?
|
|
|
Czyli uważacie, że bez żadnych problemów można je jeść i nie wpłyną negatywnie na cały proces odchudzania?Banany są kaloryczne więc nie należy z nimi przesadzać, ale są też świetnym źródłem np. potasu więc nie należy z nich rezygnować.
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Dynia i pestki dyni - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Egzotyczne mięsa
Jagnięcina i baranina - czy warto je spożywać? Wartości odżywcze i właściwości zdrowotne
Zdrowe muffiny na drugie śniadanie - z warzywami, bakaliami i z pełnym ziarnem
Przyprawy korzenne i ich właściwości
Kuchnia estońska
Pomysły kulinarne na obiadowe dania wegańskie
Pieczeń wołowa marynowana w czerwonym winie
Kawowa rolada bezowa z advocatem
Kotleciki z daktylami
Zapiekanka mazurska
Potrawka z indyka z warzywami
Kanapki z indykiem i suszonymi pomidorami
Karpatka z alkoholem
Placek orzechowy w cieście francuskimZałożenia diety w chorobach trzustki i dróg żółciowych: Dieta w chorobach trzustki i dróg żółciowych powinna zawierać normalną ilość kalorii, przewidzianą dla danej grupy ludności, jednak z ograniczeniem tłuszczu, przy zwiększeniu spożycia węglowodanów. Posiłki powinno się spożywać 5 razy dziennie, o umiarkowanej objętości (bez przejadania... WIĘCEJ