Hej ;)
Powiem Wam, że zaciekawił mnie temat i zamówiłam olejki ze strony lolocbd.eu ! Dużo czytałam na ten temat i najbardziej chcę to wypróbować. Tak jak też wspomniał jmali29, herbaty cbd również będę musiała skosztować :)
klaudia
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Hej ;)
Powiem Wam, że zaciekawił mnie temat i zamówiłam olejki ze strony lolocbd.eu ! Dużo czytałam na ten temat i najbardziej chcę to wypróbować. Tak jak też wspomniał jmali29, herbaty cbd również będę musiała skosztować :)
|
|
|
Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
Gorgonzola - włoski ser pleśniowy
Prażone czy smażone? - jest różnica!
Skórka pomarańczowa, cytrynowa i z limonki - właściwości i zastosowanie. Przepisy na domową skórkę z cytrusów
Ajerkoniak - skład, wartości odżywcze i właściwości. Jak go przygotować?
Orzechy nerkowca - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Ciasta i desery na przyjęcia dla dzieci
Smoothie, koktajl i zupa krem - czy zblendowane warzywa i owoce tracą na wartości?
Sałatka z ryżem, kurczakiem i śliwkami
Sałatka warzywna w makaronowo-serowych koszyczkach
Sałatka z pomidorów, kukurydzy i szynki
Pierożki dyniowo-ziemniaczane z masłem szałwiowym
Mintaj zapiekany z warzywami
Łosoś w galarecie
Kaczka faszerowana żurawiną i pistacjami
Podpłomyki z kapustą i boczkiemZałożenia diety dr Williama Haya (niełączenia): Opracowana przez amerykańskiego lekarza Williama Howarda Haya jest dietą niełączenia produktów węglowodanowych z białkowymi. Produkty podzielił on na białkowe, węglowodanowe i neutralne. Te ostatnie można łączyć ze wszystkimi innymi. W ciągu dnia należy zjeść jeden posiłek oparty na węglowodanach, jeden... WIĘCEJ