Dzisiaj jest: Poniedziałek, 11.05.2026 Imieniny: Franciszka i Jakuba

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika zieba
zieba

Gdzie w Krakowie wybrać się na zabieg depilacji laserowej? 

Dodam, że mam obecnie tak delikatną skórę ze odpada tradycyjny sposób depilacji.  

» przejdź do wątku

zieba

Tak miałam wysyp po covidzie ale szybko udało mi się z niego wyjść. Mój sposób kilka dni sorion później Ziaja balsam z oliwą z oliwek i żel do mycia jak dla mnie rewelacja .

» przejdź do wątku

zieba

Może krem sylveco Wow? Dedykowany dla skór trądzikowych i potencjalnie niekomedogenny ale też delikatny. Do tego delikatne mycie (np demakijaż - olejek do mycia twarzy od Resibo, drugi etap ich żel do mycia twarzy - który usunie pozostałości po olejku, u mnie taka kolejność najlepiej się sprawdziła - zerknij sobie na ich kosmetyki naturalne do twarzy na tej stronie).

» przejdź do wątku

zieba

Szukam niewielkiego ale dobrego ekspresu do kawy. Do swojego gabinetu psychologicznego. Doradzicie co najlepiej się sprawdzi? 
» przejdź do wątku

zieba

Polecam Airo:
https://praca-gdansk.com.pl/8-pomyslow-na-zajecia-dla-dzieci-w-warszawie/

Ogólnie jest to najlepsza sala zabaw w jakiej do tej pory się bawilismy. Ogólnie to miejsce nie jest jedynie dla dizeci ale równiez dla osób dorosłych, które jak najbardziej równiez mogą sie w nim bawić.
Poczułam sie jak duze dziecko
» przejdź do wątku

zieba

Przez cały tydzień dbałam bardzo o linię - produkty zdrowe, nieprzetworzone, dania niskokaloryczne, ćwiczenia. Na weekend wyjechałam do rodziny i skończyło się. Lody, ciasto, wafelki, lody. I lenistwo. A potem wyrzuty sumienia. Też tak macie?
» przejdź do wątku

zieba

Jasne, ze tak Owoce wcale nie są takie dobre i fruktoza w dużych ilościach może być szkodliwa. Sama stawiałabym na soki warzywne. Mój ulubiony sok to
burak marchewka natka pietruszki oraz pomarańcza do smaku Sok jest przepyszny i ma w sobie ogromne dawki dobrych witamin.

Jeśli interesuje Was tematyka zdrowego odżywiania się, polecam zapoznać się z ofertą Aura Herbals: https://auraherbals.pl/ W ofercie mają wiele prozdrowotnych naturalnych suplementow diety. Jak ekstrakt z kurkumy.
» przejdź do wątku

zieba

Polecam doktora Krupskiego z Gdańska. Bardzo dobry specjalista od implantologii.
Przede wszystkim spodobały mi się: pełen profesjonalizm, rzetelne wytłumaczenie wszelkich skomplikowanych kwestii medycznych oraz pełen spokój (kiedy mi go już brakowało). Ponadto, po zabiegu miałam ciągły kontakt z lekarzem, który tłumaczył wszystko dokładnie. Dzięki temu wiedziałam, że wszystko jest tak, jak powinno być..
Obecnie mam implant od roku i praktycznie o nim zapominam.

» przejdź do wątku

zieba

Pierwsza ciąża. Robiłam test około 40 dnia cyklu a kreska wyszła bardzo blada. Objawów nie miałam w zasadzie żadnych, jedyne co pamiętam to w nocy było mi duszno i musiałam otwierać okno. Druga ciążę podejrzewałam zanim jeszcze zrobiłam test bo mierzyłam temperaturę i jak utrzymywała się podwyższona już 16 dzień, zrobiłam test i wyszły dwie kreski.
A co do objawów to ja nie miałam mdłości ani w pierwszej ani w drugiej ciąży. Może jedynie większe zmęczenie w pierwszym trymestrze. Kawa dalej mi smakowała a jak poczułam jej zapach to nie mogłam sobie odmówić. Może trochę bardziej czuła zrobiłam się na zapachy i w zasadzie to było tyle. Każda kobieta czuje się inaczej i duże znaczenie tutaj ma nawet to, jaka to ciąża. W jednej ciąży mozesz mieć objawy, w drugiej ciaży niczego nie czuć (ciążę z zaskoczenia bez objawów wcale nie sa takei rzadkie).

» przejdź do wątku