Dzisiaj jest: Środa, 17.12.2025 Imieniny: Olimpii i Łazarza

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika KajSon
KajSon

Każdy jest inny stąd też taka różnica w ilości zabiegów. Ja wykonałam serie 6 zabiegów na łydki i widziałam efekty, zostały mi tylko jeszcze pojedyncze zabiegi na dobicie jakiś pojedynczych co odrastają.  Zabiegi również wykonuje laserem Light Sheer Duet- jest to dosyć popularny sprzęt wiec  warto korzystać z tych sprawdzonych. Jak jestescie z okolic Warszawy to mogę WAm polecić salony Laser Delux, tam rzeczywiscie pracują na tym sprzęcie i czesto mają ciekawe oferty na zabiegi. 
» przejdź do wątku

KajSon

laseops napisał/a:

kika75 napisał/a:
za tydzień wybieram się do salonu kosmetycznego mary cohr -futuro w warszawie na pierwszy zabieg depilacje laserową na wąsik moja siostra z tego korzysta i jest zadowolona a czy ktoś już z w was korzystam z takiego zabiegu piszcie jak to jest????

Czy któraś z was przeszła ten zabieg? Jak wrażenia? Chciałbym przejść podobny zabieg. Polecicie jakąś klinikę? 

Ja wykonałam całą serię i mogę wszystkim polecić! Jest to taki komfort móc zapomnieć o jakimkolwiek goleniu czy potem nieprzyjemnym podrażnieniu, które zawsze mi towarzyszyło. W Warszawie chodziłam do salonu Laser Care przy ul. Grzybowskiej 5. Bardzo profesjonalne podejście. Po 6 zabiegach miałam gładką skórę jak nigdy wcześniej! Jak zastanawiasz się gdzie to śmiało umawiaj się na konsultacje, tam ci wszystko wytłumaczą! ;) 

» przejdź do wątku

KajSon

Bella napisał/a:
Czy ktoś może miał taki zabieg i może powiedzieć jakie efekty on daje? Czy lepiej wybrać się do dermatologa czy kosmetyczki? Jeśli jest tu ktoś z Wrocławia, to jaki salon/dermatologa polecacie?

Zamykanie naczynek najlepiej wykonać w salonie, gdzie specjalizują się w zabiegach laserowych. Jak najbardziej przynosi to efekty, ja miałam pojedyncze naczynko koło nosa i wystarczyła mi jedna sesja. We Wrocławiu wykonywałam zabiegi w salonie Laser Delux przy ul. Kołłątaja 8

» przejdź do wątku