Dzisiaj jest: Sobota, 08.02.2025 Imieniny: Jana i Piotra

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Forum dyskusyjne

powrót
Wszystkie posty użytkownika IrenaM
IrenaM

Mazury  jak dla mnie są przepięknym miejscem, czyste jeziora, mega fajny klimat, z ogromna chęcia tam wracam. Jednak coś co jest niepewne to pogoda. Mi na całe szczeście udało się trafić w słoneczne i bardzo ciepłe dni. W tym roku chciałabym sie wybrac gdzieś za granicę, może jakieś last minute, np. do Egiptu
» przejdź do wątku

IrenaM

Jezioro Białe podobno jedno z ładniejszych miejsc, aczkolwiek nigdy tam nie byłam. Ja polecam zdecydowanie Jezioro Żywieckie ;) Przepiękne jak dla mnie bajeczne miejsce. Chciałabym też w tym roku skorzystać z jakichś wakacji za granicą może jakieś oferty last minute do Turcji Last Minute Turcja - Wakacje Last Minute do Turcji - TraveliGo.pl
» przejdź do wątku

IrenaM

Ja szczerze nie wiem czy suplementowanie może mieć jakikolwiek wpływ. Myślę, że to jest kwestia indywidualna. Każdy organizm inaczej reaguje na dietę. Co do moich sukcesów, to ja jestem póki co na diecie redukcyjnej, dobranej przez dietetyka, do mojego organizmu. Znam też osoby, które z kolei schudły na diecie ketogenicznej.
» przejdź do wątku

IrenaM

Oczywiście, ze nierówna ze względu na to, że oprócz kaloryczności bardzo ważne są tez jeszcze makroskładniki.
» przejdź do wątku

IrenaM

Ja nie mogę za bardzo jeść piersi z kurczaka, mam grupę krwi B ;)
» przejdź do wątku

IrenaM

Hejka ;) jestem Irenka ;)
» przejdź do wątku

IrenaM

Ja mam wagę taką tradycyjną do ważenia.
» przejdź do wątku

IrenaM

Ja miałam usuwane od razu dwie ósemki zatrzymane 
» przejdź do wątku